Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan tudnám hasonfekvésre...

Hogyan tudnám hasonfekvésre szoktatni a babám?

Figyelt kérdés
Sehogy sem boldogul a hason fekvéssel. Láthatóan nem tud mit kezdeni magával, ha hasra teszem. Szokott fájni a pocija, ezért szeretném ha tudna hason feküdni.
2008. aug. 25. 23:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Semmit sem szabad erőltetni. A kislányom négy hónapos és kezdettől fogva utál hason feküdni. Tiszteletben kell tartani hogy neki mi a jó. Ő is hasfájós volt, Gripe Water, Infacol, Papaverines csepp (ez a legolcsóbb és a legjobb a doki írja fel és úgy keverik ki a patikában). Ezek a szerek jók a pocak fájásra.
2008. aug. 25. 23:30
 2/5 anonim ***** válasza:
Nálunk is így volt az első 7 hétben, aztán megtanult maga átfordulni és azóta egyfolytában úgy van. Sztem, ha felkészült a kis teste rá és nem lesz neki nehéz és szokatlan, jobban fogja magát érezni hason, mint most. Csak szépen, nyugiban. Mi az első 7hétben napon 2-3x raktuk hasra 1-2perce.
2008. aug. 26. 09:10
 3/5 anonim ***** válasza:
Hét hét után hátáról a hasára fordult a kisbabád? Enyhén hihetetlen... (előző válaszolónak írtam) Egyébként talán a fokozatosság lehet a megoldás. Mi is így csináljuk/tuk. Először napi pár alkalommal tegyétek hasra mindig hosszabb időre. Van esély rá, hogy szeretni fogja, mert a kisbabák zöme szeret hason...
2008. aug. 26. 15:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Az én babám is utált hason feküdni. Még akkor sem ha fájt a pocija. Mostmár, hogy megy neki az átfordulás jobban bírja de még most sem szeret sokáig úgy lenni. Szerintem se erőltesd túlságosan a dolgot.
2008. aug. 26. 21:18
 5/5 anonim válasza:
Valószínűleg neki is kényelmetlen a hason fekvés, viszont ha Pocifix hasalós párnát teszel alá, ez megoldódik.
2012. febr. 6. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!