Kinek milyen gyermekülése van 9-18 kg-ig? Meg vagytok vele
elégedve? Esetleg 0-18 kg-ig, ami mindkét irányból
beköthető?
Figyelt kérdés
szeretnék jól dönteni a vásárláskor.. most esedékes :)
még nem teljesen ül a csemtém, 7 hónapos és 9 kg.
2010. febr. 16. 16:17
1/8 anonim válasza:
Én semmiképp nem vennék 0-18-ast, csak 9-18-ast. Mi nagyon szeretjük.
2010. febr. 16. 16:21
2/8 anonim válasza:
Nekünk 9-18 kg-ig van Maxi Cosi Tobi. Dönthető, így a még ülni nem tudó babák is biztonsággal utazhatnak benne. Nagyon biztonságos ülés, az Adac teszten jó minősítést kapott.
2010. febr. 16. 16:48
3/8 anonim válasza:
A miénk Pierre Cardin, 9-18 kg-ig jó, dönthető! Nagyon elégedettek vagyunk vele, a picúr is! Mindenképp dönthetőset vegyetek, ha alszik hátra állítod neki, és nem lóg előre a feje!
2010. febr. 16. 17:35
4/8 anonim válasza:
Én eléggé körbejártam a témát, és hosszas keresgélés után Besafe-et vettünk (ár-érték arányban ez volt a legjobb).
9-18 kg-s, nagyon szuper, a kislányom imád benne utazni, kényelmes, viszont csak menetiránynak megegyezően köthető be. Viszont, én még nem tenném bele, amíg nem tud magától ülni.
A Römer után sztm ez a legbiztonságosabb. A teszteken is nagyon jó eredményt ért el, és nem Kínában gyártották.
Nekünk is Maxi Cosi van.Szerintem jól döntöttünk,hogy ezt választottuk.A Besafet mi is néztük,de amikor gyakorlatban kipróbáltuk óriási csalódás volt!Olyan mintha nem is lehetne dönteni-inkább felfelé emelkedik.Mielőtt bármelyiket megvennéd (akár neten) menj el v.melyik bababoltba és próbáld ki mindegyiket!!(mi is ezt csináltuk-az összesbe beleültettük a babánkat,nagy kabátban,jól felöltöztetve,hogy sok ruhába is kényelmes legyen neki)
2010. febr. 16. 18:01
6/8 A kérdező kommentje:
vásárlás előtt mindenkép kipróbáljuk a babával ez természetes, és a dönthetősége a legfontosabb, hogy jó kényelmes legyen.
Eddig a Römer Britax-ot néztük meg a Brendonban....
2010. febr. 16. 20:06
7/8 anonim válasza:
9-18 kg Maxi Cosi Tobi van nekünk is, csak ajánlani tudom, kényelmes, nagyon könnyű kezelni, és nagyon jó eredményei vannak a biztonsági teszteken.
2010. febr. 16. 21:05
8/8 anonim válasza:
9-18 kg Maxi Cosi Priori mellett döntöttünk, nagyon hosszas mérlegelés, utánajárás után. Már az elején nekem ez tetszett, de azért még körülnéztünk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!