15 hónapos fiam nagyon zárkózott. Normális ez igy, vagy tehetek valamit? Mi lesz igy később?
Figyelt kérdés
Itthon még elmegy, elvisel bárkit, ha nem kezdik el szorongatni, kierőszakolni a játékot, kikapdosni a kezemből,stb, akkor elvan, de van amikor sír, ideges más jelenlététől, anyósoméktól is, vagy bátyámtól, barátnőméktől. Nem szeteti ha matatják, hívjàk játszani. Vagy egyszerűen ha olyanja van és itt van valaki, csak csimpaszkodik és nyűglődik. Persze sokat velem van, de szerintem más anya is sokat van a kicsivel,nem? Tehetek ez ellen valamit, hogy jobban oldódjon?2010. febr. 16. 15:54
11/11 A kérdező kommentje:
Szinte szülői szeretettel szeretem őket már tiz éve. Együtt is dolgoztam velük a baba előtt öt évet hangos szó nélkül. Ezért bánt hogy a babus ilyen morci és utálatos velük, közben anyamama meg a papa a minden. Lassan jönnek haza külföldről két hónap távollét után , lesz üvöltés:( hát akkor türelmesnek kell lenni, de nem tudom mi hibádzik:( várok, majd kiforrja magát...csak a párom is morog érte:( rossz neki, hogy nem megy oda a szüleihez a fia.
2010. febr. 20. 08:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!