Nagyon kezdo vagyok. Hogyan kell kesziteni a habarast a fozelekek suritesehez?
Figyelt kérdés
2010. febr. 16. 14:57
1/3 anonim válasza:
A babádnak akarod? Mert akkor inkább krumplival vagy rizzsel sűríts, mert a habarás az tejföl, liszttel. Egy csészébe teszel egy evőkanál lisztet, meg tejfölt, összekevered, beleteszed a főzelékbe, és összeforralod. Sajnos azt nem tudok mennyi tejföl, és csak úgy szemre csinálom, de gyorsan ki fogod tapasztalni.
2/3 anonim válasza:
Mivel babák témában írtad, gondolom a keményítős habarásra gondolsz :)
Pár kanál hideg vízben elkevered a keményítőt és a forró ételbe öntöd. A keményítővel vigyázni kell, max 1-2-t rottyan és kész, ha tovább forralod, a keményítő szétesik és olyan lesz, mintha be sem sűrítetted volna.
Hideg víz helyett lehet hideg tej vagy tejföl vagy tejszín - persze ez attól is függ, mekkora a bébi.
3/3 A kérdező kommentje:
Bocsi, igen babara gondoltam.
2010. febr. 16. 15:01
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!