Milyen tortat sussek 1 eves szulinapra a kisfiamnak amibol o is ehet?
én se fogom rágni magam ezen. csinálunk egy jó kis csokitortát, legyenek maszatos képek, annyira sokat úgyse fog belőle enni, hogy ártson. végülis egyszer 1 éves az ember :) amúgy ha kínosan ügyelsz az ilyesmire, akkor én túrótortát csinálnék a helyedben.
ajándék: tőlünk triciklit fog kapni.
noj
répatortát, vagy olyan almatortát, aminek a tésztájába reszeljük bele az almát. Vagy túrótortát, csokitortát.
Diótortát. Amit meg tud fogni, nem kenődik.
Én olyan játékot vennék, amit húzhat maga után egy zsinóron,mikor elindul. Az nagyon be szokott válni a kicsiknél(ne olyat, amit boton tol, az később jó csak)
Amíg nem jár biztosan, addig tologathatja. Nme unják meg, nagyon szeretik.
Fából gondoltam, pl. van olyan kis lepke, ami csapkod a szárnyával, ha húzod. A dömpert s nagyon szeretik, és ha elmélyülős, akkor Duplót, vagy egymásra rakható fakockákat, fadézsákat.
Vehetsz egy szép nagy macit is, amit örökké meg fog tartani, még a gyerekeinek is:ezt első szülinapomra kaptam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!