Képtelenség! Hallottatok már ilyet hogy babát fejjel lefelé megrázzák?
nemrég még hirdetések is voltak erről ,hogy milyen káros újságokban, metroban
Meglepődött a kicsi, különösebb reakciója nem volt, de AKKOR IS :( A 4. válasz linket végig olvastam, hát durva Nagyon kell vigyázni a picurkákra <3 .
Meg az is hogy akkor ez egy ilyen "régimódi" hülyeség volt..
Hát attól függ milyen rázás. Én egyszer elaludtam büfizés nélkül, apu úgy érezte nem lélegzem. Jól megráztak, arra felébredtem. A hugom narancstól fuldokolt, rajta is segített a módszer.
A 3 éves gyerekem fejlesztő tornájában is nem egy fejjel lefele lógatós, hintáztatós gyakorlat van. És nem mellesleg marhára élvezi.
én már láttam dévényes videot, hogy lábbal lógatja a gyereket és úgy masszírozza a hátát
meg Világhíres masszázs is van, amit asszem Afrikából indult, úgy dobálják, rángatják a babát masszázs címen rossz nézni, hát ott még a fejénél fogva emeli a gyereket és úgy rázza (csoda hogy nem történik baj..)
meg asszem amerika, vagy hol, de normális, fehér tanult emberek a karjánál fogva himbálják a gyereket a fejük felé, szaltó szerűen repül a baba(és mint tudjuk nagyon veszélyes ez a karjára, vállra, lapockára-nem emlékszem pontosan egy újságban volt, hogy sok szülő helytelenül a karjánál fogva emeli a gyereket és ez veszélyes nagyon a kicsire nézve.
ez egy óvatos torna, 2:20-nál lábbal lógat
https://www.youtube.com/watch?v=2DZcVAKsBX4&list=PLTEeKLQ7ZT..
a Shantala masszázs olyan híres, nem találom azt a vadállat nőt aki a fejénél fova rángatta a babaát, meg úgy csapkodta össze vissza
ez a normál
Nem az a lényeg, hogy vannak egyes (elfogadott vagy vitatott) tornák, gyakorlatok amikben lógatják a babákat. Mert azokat orvos/szakember csinálja...itt meg nagyi lógatja a csecsemőt hivatkozva a "jajj én is felneveltem ennyi meg ennyi gyereket, majd én megmondom neked hogy csináld a saját gyerekeddel".
Gondolom látogatáson voltatok ott és egyszer csak nagyi előállt ezzel az egetverő ötlettel. Persze hogy a hajad téped tőle.
Anyósod ilyen és hidd el csak még durvább lesz. Szerintem nagyon határozottan fektesd le a szabályokat (párod közreműködésével) különben rengeteg problémátok lesz (mondjuk amikor majd okosan elkezd hozzátáplálni helyetted meg hasonlók).
Az alapszabály, a te gyereked, te felelősséged, ő meg szüljön magának egyet és lógassa ha ahhoz van kedve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!