Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák, hogy vagytok képesek...

Anyukák, hogy vagytok képesek akkor, amikor ti is lázasok vagytok ellátni egy egész nap siró beteg lázas gyereket?

Figyelt kérdés
Folyamatosan betegek vagyunk ,valami virus,már nem birom tovább,egy percet nem tudok pihenni,éjjel se.nincs segitségem.Hogy lehet ezt kibirni?
2015. márc. 13. 13:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szia! Hát nehezen, muszáj bírni alapon :-( A párom nem tudott itthon lenni munkája miatt, a nagymamák-nagypapák nem elég, hogy nagyon messze de még dolgoznak is mind :-( Pár hónapja nyeltünk be egy elég szép hasmenős-hányós vírust. A kisfiam ha lázas akkor sokat alszik de őrajta ( szerencsére ) átment másfél nap alatt és utána már pörgött ezerrel. Én nem szépítem négykézláb mászva változtattam helyet és a wc-n ülve énekeltem meg mondókáztam a gyereknek aki rám volt tapadva mint a matrica. Amikor aludt aludtam vele én is, és kicsit többet kapcsoltam neki mesét. Hát nem volt egyszerű, nap végére már sírva tettem ágyba, hogy éljen túléltem. Tényleg nagyon nehéz a nincs segítsége az embernek és látom te már lassan egy hete küzdesz ezzel. Kitartást és erőt kívánok, és miharabbi gyógyulást!
2015. márc. 13. 15:25
 12/13 A kérdező kommentje:
köszi kedves utolsó a biztatást:)ezen a télen most harmadszorra van virusos torokgyulladáda....majdcsak valahogy túlélem....
2015. márc. 13. 15:40
 13/13 anonim ***** válasza:
Nagyon lenyomta a vírus egész nap csak bújt hozzám.Se neki se nekem nem volt semmi erőn semmihez.Olyan mint én rövid ideig beteg de akkor annyira hogy nem bír semmit se csinálni.Jobbulást nektek, mi szerencsére ritkán vagyunk azok és mindig egy fog a ludas :(
2015. márc. 14. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!