Gyakran felkel éjszaka a kisbabám. Miért?
szoktad orrzi porszizni az orrát?
a nyitott szájjal alvás attól lehet
ellenőrizd nem e melege van(tarkónál lent a nyak alatt izzadt e) vagy esetleg fázik(el van kékülve halványan a szája felett)
nézd piros, duzzadt e az ínye(fogzás, ha igen Dologéllel kend elalvás előtt-én babámnak 4 hósan már kint volt az alsó kettő)
kisbabák nemtudonak még pukizni, adj neki Espumisant(lehet ez megoldja, ha nem, akkor sem okoztál rosszat, mert ez nem gyógyszer, nem teszi tönkre a bélflórát)
hozzátáplálod e(a babaák emésztőrendszere 6 hónapos kortól érett emészteni a tápszereseké is)
én ha száraz a szája, sokat itatom, ill mivel hajlamos kirepedni körömvirág zsírral bekenem, vagy labellóval
egész nap ha nyűgös, nem veszed észre időben a fáradtságot, jóval hamarabb altasd
kaja után fél, egy órát fent kell lennie, játék, utána alvás, különben cicifüggő lesz, vagy cumisüvegfüggő az meg nem jó, mert roncsolja a fogakat csak evés idején lehet a szájában
nem szabad felnőtt segítséghez szoktatni az elalvásban, jobb a cumi, maci, vagy a szokásokat úgy kialakítani, hogy az a babának és anyának is jó legyen
(én babám elalszik önállóan, egyetlen egyszer altattam magam mellet, másnap már nem akart nélkülem elaludni, nagyon hamar hozzászoknak!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!