Mindent csak hidegen hajlandó megenni/meginni a kisfiam. Más babája is így van ezzel vagy csak az enyém? Van okom aggódni?
Figyelt kérdés
Már tápszert is kap mert kevés a tejem, mindig úgy készítem el ahogy a dobozon van, de ha már egy kicsit is langyos nem kell neki. Teával ugyan ez. Ha főzök neki bármit azt is csak hidegen fogadja el ha langyos vagy netán meleg kiköpi. Levest szintén csak hidegen. Nem baj, hogy mindent hidegen akar enni? Változni fog ez? Vagy egész életében hideg kaját eszik majd? 7 hónapos lesz2010. febr. 15. 13:53
1/4 anonim válasza:
Nálunk ugyanez van, 8 hónapos, nekem is furcsa, de szerintem nem gond. Reméelm változni fog.
2/4 anonim válasza:
az enyém ugyanilyen baba
a tápszert, főezléket, gyümölcsös bébiételt hidegen ette, itta
mostanában kezdem el langyosítnai a tápszerét, de csak kicsit, és az ebédet is melegítem.
most 17 hónapos, és már megeszi így is.
3/4 A kérdező kommentje:
Az jó. Remélem az enyém is rászokik majd a melegebb kajákra.
2010. febr. 15. 14:33
4/4 anonim válasza:
ma jöttem rá hogy nálunk is ez volt a baj? nem evett rendesen már hetek óta, mire rájöttem hogy azért mert melegen, de még langyosan sem kell neki a tápszer, se a tea, semmi, minden csak hidegen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!