Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vesemedence tágulatban érintet...

Vesemedence tágulatban érintettek?

Figyelt kérdés

4 hósan vették észre véletlenül (más panasszal mentünk), hogy van egy kisfokú tágulat bal oldalon, de még határértéken belül. Most 2 hónappal később fél évesen a kontroll ultrahangon ugyanakkora volt a tágulat (legnagyobb átmérő 10 mm). Úgy bíztattak pedig, hogy kinövi...

Lehet nem fogja soha kinőni?

Hosszú távon ez milyen következményekkel járhat?

2010. febr. 15. 13:45
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia! Bocs, hasonló a helyzetünk, de nem tudok érdemben tanácsot adni.Az én kislányomnál is találtak 3 hós korában. Akkor nem is tulajdonítottunk jelentőséget ennek, sem az orvos sem pedig mi. Ugyanis nálunk is más bajok voltak, ez csak "mellette" jött.

Vissza kell mennünk nekünk is, vagyis már kellett volna novemberben. De a másik baj annyira elvonta a figyelmet, hogy ez háttérbe szorult.

Most jól beijedtem én is...Nálunk akkor 9 mm volt. De most tuti elviszem a jövő héten. Bajt okozhattam?

2010. febr. 15. 13:50
 2/7 anonim ***** válasza:

a fiam 11 hónapos korára nőtte ki. nyugi!!!!

fél évesen még simán látszott neki az uh-on.

2010. febr. 15. 13:52
 3/7 A kérdező kommentje:

Miért okoztál volna bajt?

Nekünk mondták, hogy kontrolláljuk. Nektek biztos nem mondta a doki, ne hibáztasd magad.

Mi volt a másik problémátok?

2010. febr. 15. 13:54
 4/7 A kérdező kommentje:

Elsőnek: Jaj bocs, most látom, hogy novemberben kellett volna visszamennetek. Azért ne aggódj, ha nincs panasz nem hiszem hogy gond van, ha meg nem nőtte még ki azzal sem nagyon tudnak szerintem mit csinálni.

Ha elmentek megírnád mit mondtak? Köszi! Mennyi idős a pici?

Másodiknak: köszi, akkor még van remény!

2010. febr. 15. 13:58
 5/7 anonim ***** válasza:

4 hónaposan vették észre nálunk is, pedig egy mellékvese bevérzés miatt folyamatosan figyelték.

Azt mondták kinövi, de az fontos, hogy minden lázas betegségnél mielőbb vizeletet kell vinni laborvizsgálatra. Többet nem tudok én sem, majd a márciusi kontrollon megkérdezem.

Tőzegáfonyás aloe vera gélt fogom, nyomni neki egy éves korától, most csak a natúrt kaphatja még.

Ennyit tudok tenni. Na meg vigyázok a derekára, felfázásra, ilyesmi.

2010. febr. 15. 13:59
 6/7 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok

8 hónapos a lányom, 4 hónapja nem, volt uh.

2010. febr. 15. 13:59
 7/7 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Most 9 hónapos. Jövő héten elviszem, remélem bejutunk.

2010. febr. 16. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!