Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek megszokja az új...

Szerintetek megszokja az új cumit?

Figyelt kérdés
Kicseréltem 7 hónapos babám cumisüvegét, mert folyt. Eddig Nuk-osat használtunk, most pedig Nuby-t vettem, mert azon van fogó. Ebből azonban nem hajlandó inni!! Próbálgassam még, hátha megszokja az újat, vagy dobhatom ki? Tapasztalt valaki hasonlót? Köszönöm a válaszokat!
2010. febr. 15. 12:21
 1/3 anonim ***** válasza:

Egyénfüggő,de lehet.

Az én lányomnak mikor megszületett csak a 2-es cseresznye alakú latex cumi kellett(játszócumi),majd 5 hósan átszoktattam a Nuk-os 2-es latex cumira.

Tök más alakja van a kettőnek.Eddig Aventos üvegből ivott,itt ott iszik mam-osból is.

2010. febr. 15. 13:05
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem próbálgasd többször hátha elfogadja. Nálunk csak játszócumi van, de sokáig aventeset használtunk, aztán kapott fogszabályzósat annak teljesen más a formája. Előszőr kiköpte, másodszorra már elfogadta. Mostmár van egy csomó féle cumija.
2010. febr. 15. 14:19
 3/3 anonim ***** válasza:
mi is így voltunk, tápszert kellettadnom neki ewlőször. Még terhesen nukoasat vettem, az tetszett. aztán vettem egy mamosat, és azóta azt használja. nukosból képtelen volt inni. később is próbáltam, de csak pislogott rám.
2010. febr. 15. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!