Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A hozzátáplálás óta (1,5...

A hozzátáplálás óta (1,5 hónap) alig hizott a babám. Másnál is igy van?

Figyelt kérdés

Összesen talán 20 dkg-ot 1 hónap alatt. Fog még többet is hizni később vagy ez már igy lesz?

7 hónapos

2010. febr. 15. 12:16
 1/7 anonim ***** válasza:
Az én kicsim is kevesebbet hízik. Legutóbb 120g-ot. Azt mondta a doki, hogy majd ha már húst és főzeléket is eszik teljes adagban, akkor többet fog, de olyan sokat már nem fog hízni mint régen.
2010. febr. 15. 12:21
 2/7 anonim ***** válasza:
Fél éves kor után szerintem eleve lassul a gyarapodásuk, és ha nem tömi az ember marhasággal a gyerekét akkor a zöldségben, gyümölcsben kevesebb kalória is van mint az anyatejben vagy a tápszerben. És azt se felejtsük el, hogy egyre mozgékonyabbak. Lányom is így hízott azóta, volt, hogy csak 80 grammot egy hónapban, de olyan is volt, hogy 400 grammot. Ha bevezeted a glutént majd az megdobhatja megint a súlyát, a lisztes dolgok jobban hízlalnak. Említsd meg a dokinal legközelebb, de ha egyébknt nincs baja a babának és a doki sem aggódik akkor neked sem érdekes (tudom ez nehéz, én már egy éve ebben élek, hogy nem hízik a gyerek rendesen).
2010. febr. 15. 12:22
 3/7 anonim ***** válasza:
Szia! Az én babám is 7 hónapos, és a múlt hónapban 40 grammot(!!)hízott. Én is teljesen kétségbeestem, a doki szerint a fogzás miatt van, bár még mindig nincs 1 foga sem. Ebben a hónapban szerencsére már több, mint 400 grammot hízott, úgyhogy biztos, nálatok is lesz több is.
2010. febr. 15. 12:29
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Csak azért izgat ennyire mert amúgy sem nagy súlyú, csak 6200 gramm. Igaz 2 kg alatt született.

2010. febr. 15. 12:32
 5/7 anonim ***** válasza:
Második vagyok..két kilóról több mint hatra szépen felhízott! Lányom 3400zal született, fél évesen volt 6,5, 1 évesen nyolc, másfél évesen 9 kg. Pedig eszik rendesen.
2010. febr. 15. 12:35
 6/7 A kérdező kommentje:
Akkor remélem az enyém is ennyi lesz 1 évesen, mert 2-3 hónapja nagyon megállt 6 kg körül.
2010. febr. 15. 12:44
 7/7 anonim ***** válasza:
Megint a második...nekem is négy hónaposan állt meg, pedig csak hat hósan tápláltam hozzá.úgy értük el a nyolc kilót, hogy az utolsó másfél hónapban 600 grammot hízott. Hosszra meg nyúlik, 80 centi volt egy évesen.
2010. febr. 15. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!