Fél éves kislány?
Figyelt kérdés
Fél éves a kislányom,syeretnék másik babát is hogy legyen testvérje...nem akarom hogy nagy legyen közöttük a korkülömbség.Syerintetek hama lenne még vállalnom?2015. márc. 10. 13:03
2/5 anonim válasza:
Nekem korai lenne, én nem tudnék most még a 8 hónaposom mellett száz százalékosan egy másik babára is figyelni.
Ha neked van elég erőd hozzá, akkor rajta.
3/5 anonim válasza:
Nektek kell tudni, érezni. Az én lányom januárban volt 18 hónapos. December körül éreztem azt, hogy jöhetne egy második baba. El is kezdtünk próbálkozni, de eddig még semmi.
4/5 anonim válasza:
A gyerkőceim között egy hónap híján két év van /23 hónap/. Ezt csak azért írtam le, mert ha jól számolom, a Te gyerekeid között 15 hónap lenne, ha most esnél teherbe. Nézd! Nekem kutyanehéz ekkora korkülönbséggel is, nemhogy kevesebbel! Én még várnék a helyedben.
5/5 anonim válasza:
te érzed mikor szereznétek meg,hogy lenne jobb.mindennek van előnye hátránya.nekem olyan hasfájós volt el nem tudom képzelni,hogy most neki lássak még egynek.de ha nyugodt babád van,és szeretnéd a te dolgod :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!