Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babátoknál is így volt?

Babátoknál is így volt?

Figyelt kérdés
Kisfiam ( 8 hónapos ) tegnap elkezdett mászni, egész délután gyakorolta, úgy láttam nagyon tetszik neki. Ma viszont egész délelőtt ismét csak kúszva közlekedik, meg sem próbál mászni. A Ti babátok is így csinálta?
2010. febr. 15. 11:06
 1/7 anonim ***** válasza:

De édes :) Lehet, hogy csak "elfelejtette", mit tanult előző nap.

Lányom 1 éves, majdnem 2 hónapja magától megy, de van, amikor inkább mászva közlekedik. Gondolom, mikor hogy a kényelmesebb neki.

2010. febr. 15. 11:21
 2/7 A kérdező kommentje:

Még mindig inkább kúszva közlekedik, néhány lépést megtesz azért mászva is.

Köszönöm a válaszodat!

Azért még várom a tapasztalatokat!

2010. febr. 16. 12:49
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggódj, az én fiam mindennel ezt csinálta!

Mindent kipróbált, megmutatta hogy ő már tud mászni, álni, járni aztán hetekig semmi.Nem is gyakorolt, aztán megtanulta rendesen.

2010. febr. 17. 17:43
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Enyém 9 hónapos, de még csak ma rugózik először négykézláb.. aztán villámgyors kúszásba kezd, nyilván, mert az könnyebb neki és gyorsabban tud haladni. Lehet nálatok is ez van.
2010. febr. 17. 21:07
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Kisfiam kb egy hónapig hintázott, néha ment egyet előre a kezével, néha a lábát is sikerült utána mozgatni. Egy hete mászik, de egy két "lépés" után eddig átváltott kúszásba. Tegnap láttam először hogy inkább mászott mint kúszott, viszont ha gyorsan akar valamit elérni, akkor még mindig kúszik, de ma pl mászva odajött hozzám a konyhába :)
2010. febr. 17. 21:17
 6/7 A kérdező kommentje:

Megnyugodtam, hogy nem egyedi eset a kisfiam :D

Ma már sokkal többet mászott, mint tegnap, de még mindig sokat kúszik.

Köszi csajok!

2010. febr. 17. 21:18
 7/7 A kérdező kommentje:
Igen, ezt én is megfigyeltem, ha gyorsan akar valamit elérni, akkor kúszik, persze logikus, mert azt már jól begyakorolta és villámgyorsan halad vele.
2010. febr. 17. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!