Keveset eszik, sokat bukik. Voltatok így?
160ml tápszert szoktam csinálni napi 5-ször eszik, de mostanában, eszik egy kicsit aztán elkezd izegni-mozogni mint akibe nem fér több. Ha kiveszem a cumit elkezd sírni, ha vissza teszem eszik megint majd újra kezdi. Büfi után meg óriásit bukik a végére... ez a bukás dolog már eddig is volt amióta beba szenzitívet kap... a doktornő azt mondta, hogy "nézzük el a dok bukást ha nem kiséri sírás"
Pár nap múlva 4 hónapos lesz.
Még azt szeretném kérdezni, hogy a tejpépeket mikor lehet elkezdeni?
1-es, a bukás az nem hányás. Sok kisbaba bukik. A lányunk is ilyen volt, bukás elleni tápszert kapott, bár azzal is bukott valamennyit. Idővel egyre jobb lett, de azért még 8-10 hónaposan is előfordult egyszer-kétszer.
Minden tejpépre ráírják, hogy mikortól adható. Van többféle. Van olyan is, amit már 4 hónapos kortól lehet adni. Én a hozzátáplálást nem tejpéppel kezdtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!