16 hónapos baba öltöztetése ilyenkor?
Anyum azt mondta,hogy lecserélhetem a téli kabátját,de én még szükségét látom,mivel ő nem mozogannyit mint én. Alá rövidújjú body, hosszúújjú bodyt-t adok. De a táskámban van egy plusz réteg ha netalán fázna. Harisnyanadrág,nadrág,csizma.
Jó így vagy változtassak? Ha a véknyabb kabátot adnám akkor a plusz réteg rajta lenne. Akkor ugyan ott vagyok,nem?
Én is állandóan bajban vagyok az öltöztetéssel, de nem csak a lányoméval, de még a sajátommal is, így aztán azzal sem tudok kalkulálni, hogy az én öltözködésemhez hasonlítsam az övét...sokszor túllövök a célon és majd' meg sülök, máskor meg fázik a hátam, úgyhogy sokat bénázok a témát illetően :)
Azért leírom, hogy ma mi volt a 1,5 éves lányomon amikor lementünk sétálni. 13 fok volt, napon nagyon kellemes meleg, de árnyékban elég hűvösnek tűnt a levegő.
Harisnya, bélelt farmer, rövid body, hosszú vékonyabb pulóver, vastag téli kabát, téli kiscipő, sapka, sál.
Nem volt leizzadva amikor hazaértünk, és a háta sem volt hideg, szóval talán így jó volt.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!