Ha kiváltok egy étkezést főzelékkel (pl:ebéd) mennyi számít 1 adagnak? 150ml vagy több?
Szia amikor én az ebédet kiváltottam, a babám nem nagyon evett 120-150tápszernél többet egy étkezésre. Így amikor a főzelékből elérte a 120ml-t, nem adtam már utána tápszert. Simán kibírta a következő étkezésig, tehát elég volt neki. Én is ezt javaslom neked, ha ml-re megeszik annyit, amennyit e tápból szokott, akkor az elég. Vannak olyanok, akik mereven ragaszkodnak a 200hoz, és akkor is dugdossák a 30tápot a baba szájába, ha a 170főzelék megvan.
Ja bocs elfelejtettem hogy te esetleg szoptatsz, és nem tudod, mennyi ml az adag amit megeszik. Akkor kísérletezz. Ha megeszik 150et, ne adj neki utána, ha kibírja, akkor elég! :)
Persze, hogy megehet! Én is kb. hat hónapos korára értem el a kiváltott ebédet. Így ha azt nézzük, már kiváltottad te is! Egyébként a kislányom tök változó étvágyú, van, amikor megeszi az egészet, amit csinálok (kb. 200-220, a nagyobbik Avent pohárból adom ált.) vagy megesz egy egész üveggel. Vannak napok, amikor meg nem eszik, csak 4-5 kanállal, és kibírja vele uzsonnáig. Eleinte a hajamat téptem, de rájöttem, hogy van olyan, hogy én se kívánom. Szóval ne ess majd kétségbe, ha a babád néhány napig csak fénynel táplákozik látszólag! :)
Első voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!