Mennyi babaedényt vegyek?
Kislányom 17. hetes tápszeres és lassan kezdjük a hozzátáplálást. Én magam szeretnék neki kaját készíteni ezért veszek külön neki zománcozott edényeket viszont nem tudodm mennyit vegyek és mekkorát?
Üveg almareszelőt már vettem és gondolom fémszűrő is kell, de ha van még tanácsotok, hogy mi az amit még vennem kell kérlek írjatok.
Kislányom 6 és fél hónapos, mi is most kezdtük. Eleinte szerintem kár reszelőt bepiszkolni, mert amennyit eszik, azt lekapargatod neki kanállal. Van egy pinduri lábosom, abban tudok zöldséget főzni, de majd beszerzek egy párolósat, mert az egészségesebb. A krumplit héjában süsd vagy főzd, mert úgy benne marad minden. Sok szakácskönyv azt írja, hogy pucold meg és kockázd.. Valami paszírozót is veszek majd (pl. szőlőhöz), vannak kicsi eldobható műanyag edényeim a hűtőbe tároláshoz.
Sok sikert, biztos vannak nálam rutinosabbak is..
Igen köszi szépen a jótanácsot! Most volt itt a védőnő és ő is mondta hogy mikrot ne, úgyhogy főzni fogom a burgonyát is. Kevés vízben, ahogyan az elődeink is csinálták.
Viszont örülnék, ha az edényekkel kapcsolatban is írnátok tanácsokat.
Van az a régi hagyományos piros zoáncos edénysorozat. Mi abból vettük a legkisebb méretet kis födővel. Egy kis krumli fér bele egy répával. Tehát tökéletes a méret.
Ezen az oldalon a "hagyományos és nagykonyhai edények" között található. Kb 1000 Ft volt fedővel együtt. Én kettőt vettem, az egyikben csak a husit sütöm. Így nem veszik át a zöldségek a husi ízét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!