Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egy éves babával tengerparti...

Egy éves babával tengerparti nyaraláshoz jó helyek?

Figyelt kérdés

Olyan helyet keresünk ahol homokos a part, a szállás közel van hozzá, és a központhoz, bevásárlási lehetőséghez is, tehát babakocsival is kényelmes.

Repülővel szeretnénk utazni mindenképp, nem kocsival. Esetleg van tapasztalatotok hasonló helyekről?

2010. febr. 14. 16:46
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Törökország nekünk nagyon bejött bár mi még baba nélkül voltunk-ott készült-nászúton,de jövőre biztos visszük.Rengeteg baba barát szálloda van,jó áron,mini medencékkel.Mi Side részen voltunk,de bármelyik jó lehet-sztem.

34hetes km.:-)

2010. febr. 14. 16:57
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

tavaly mi fél éves babával voltunk salou-ban, spanyolországban. vuelinggel foglaltunk repülőjegyet, de a wizzair is kivisz.

homokos a part. barcelonába repültünk, ott béreltünk autót, onnan még kb. 100 km.

mi teljesen egyénileg szerveztük az utazást és a szállást is (apartman a parton www.universalholidaycentre.com), így kb. 100-150 ezer forintot spóroltunk. de ha te nem szeretsz ilyenekkel foglalkozni, akkor szerintem érdeklődj valami spanyol utazási irodában.

salou gyönyörű, szinte mindig jó idő van, mindenhol tudod tolni a babakocsit, annyira ki van építve a hely, nem drága (mi ott boltban vásároltunk, főztünk, de az étterem se drága, de szerintünk kis adagokat adtak:)).

idén szeretnénk visszamenni, mert messze a legjobb nyaralóhely. (a viszonyítási alapom az észak-adriai olasz part, meg görögország chalkidiki, illetve a spanyol costa dourada, amit nem javaslok, mert aprókavicsos, és ahova utaztatnak, lloret de mar, az túl nyüzsgő város babával...)

szóval: salou. :)

noj

2010. febr. 14. 17:51
 3/4 anonim ***** válasza:

hülye vagyok, salou a costa doradan van, lloret de mar meg a costa bravan.. :) összekevertem.

noj

2010. febr. 14. 17:54
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi szépen! megnézem őket! :) már alig várjuk a nyarat...:)
2010. febr. 14. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!