4hetes kisfiam ma szinte semmit se aludt. Valami baja lenne? Vagy csak nekik is vannak rosszabb napok?
Figyelt kérdés
láza nincsen, étvágya is olyan mint szokott.ha lementünk sétálni csak akkor aludt a babakocsiban.de nem tologathatom egésznap.ma jó idő se volt.
kézben egy darabig elvan, de aztán elkezd sírni.a kiságyban egyből " üvőlt".
valami baja lenne?
2008. aug. 24. 20:29
1/5 anonim válasza:
Ne aggódj nincs semmi baj,csak a gyerekek jobban megérzik az idö változásokat.Meglátod holnap már minden a régi lesz:).Van igy nálunk is.Sok boldogságot egy 10 hetes baba anyukája.
2/5 anonim válasza:
Az én 8 hetes babócám ma ugyanezt csinálta. Biztos a front!
3/5 anonim válasza:
Most megnyugodtam.
Az én 6 hetes,amúgy tündér kisfiam sem akart ma megmaradni sehol,nemhogy aludni!
4/5 anonim válasza:
A front, és amúgy is vannak ilyen napok. Kislányom pont az ilyen napokon alszik sokat:-)
5/5 anonim válasza:
nekünk is ugyanez volt a babánkkal.nekik is vannak rossz napjaik és ilyenkor többet kell velük foglalkozni,mást nem nagyon tehetünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!