Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Joghurt, kefir, túró, sajt....

Joghurt, kefir, túró, sajt. Ti mikortól adtátok és milyen típusút?

Figyelt kérdés
2010. febr. 14. 11:34
 1/5 anonim ***** válasza:

Általában 8 hónapos kortól javasolják a natúr joghurtot és a túrót, a sajtot egy éves kortól a kefírt pedig másfél éves kortól.

Én a lányomnak natúr danont adtam 7hónapos korában mert nagyon szorulásos volt, az sokat segített. 8 hónaposan kapott bakony túrót,8,5hónaposan trappista sajtot. Most egy éves, tejet kóstolta a héten, kefírt nem adok még neki,majd később.

2010. febr. 14. 11:38
 2/5 anonim ***** válasza:
4-5 hónaposan,és tejet is azóta.Nem allergiások.
2010. febr. 14. 11:41
 3/5 anonim ***** válasza:
A kefír kivételével mindet 6 hónapos korától, kefírt meg csak azért nem adtam neki eddig mert eszembe se jutott :)
2010. febr. 14. 12:04
 4/5 anonim ***** válasza:
10 hónapostól joghurt (danone könnyű és finom), túró (mindegy milyen márka), sajt (trappistát szoktam venni). Kefírt még nem evett. Tejet még nem ivott. 14 hónapos.
2010. febr. 14. 12:24
 5/5 anonim ***** válasza:

Én danone-t nem adnék, (bár adtam, mert anyósom meg anyukám mindig azt vesz.) Nem szimpatikus az összetétele. Én Jogobellát szoktam venni, igaz az kétszer annyiba kerül, de sokszor leárazzák.

Többit nem eszi még a három éves sem, így azt nem tudom milyen van egyáltalán. Már úgy értem, hogy nem fogadja el, szoktam kínálgatni de nem kell neki. a pizzáról is leszedeti a sajtot.

2010. febr. 14. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!