Szeretik a babák a pihenőszéket?
Figyelt kérdés
Egy ilyet kaptunk használtan, igaz nem vibrál, de nem igazán tetszik a kisfiamnak. Vizszintesre ledöntöm, de még úgy is úgy tűnik, hogy görnyedten ül benne (nem rossz a gerincének?). Pedig szokott fájni a pocija, de nem tetszik neki ez a kis szék. Talán később?
2010. febr. 14. 11:00
2/5 anonim válasza:
Mi nagyon kihasználtuk!Sokkal kényelmesebb mint a hordozó!Rengeteget ült benne a lánykám!Mikor én kaptam, furán néztem rá, mert még nem láttam ilyet előtte!Aztán beleszerettünk!
3/5 anonim válasza:
Mi is imádtuk, amíg nem tudott rendesen ülni, addig abban etetem nagyos sokszor. Kivittem magam mellé a konyhába, stb. Nézelődött, jól érezte magát benne. Számomra praktikus!
4/5 anonim válasza:
Utolsó vagyok, lehet állítani a háttámlát és az ülő részt is és akkor nem lesz benne görnyedt :)
5/5 A kérdező kommentje:
Hátul azt a pántot húzzam meg?
2010. febr. 14. 11:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!