Ha a nurofent 1 dl teával issza meg az ugyanolyan hatásos?
A kúpot 2 perc után is kinyomja... ha fecskendőből megy a szirup azt nem nyeli le, kiköpi, jó ha ki nem hányja, pedig nem dugom a torkára...
Be tudonm neki adni a gyógyszert, csak nem marad benne. Akkor sem ha befogom a végeit.
amúgy kössz, hogy írtál
PEdig elhiheted,hogy meg lehet oldani a kúp és szirup dolgot is...
A kúpot benyomod és összeszorítod a farát,azt nem szabad kinyomnia már 2 perc múlva,mert pl a nurofen az nagyon hamar el is olvad...
A szirupot fecskendővel a szájába...A gyerek fekszik,belenyomod és az állát felnyomod,muszáj lenyelnie.Azért van mikor muszáj kegyetlennek lenni,még ha nem is tetszik.Én lányom már 2 elmúlt,gondolhatod vele milyen küzdések mennek,mégis megoldom.Én nem higítgatnám teával. Telibenyomod és max azonnal igyon rá,le is nyeli a szirupot,de ki is öblíti rögtön a száját.
Simán hatásos úgy is, elvégre benne marad a gyerekben.
Szép, meg jó, amiket írnak, csak szart se ér a lázcsillapító szirup, ha azonnal ki is hányja a gyerek, minden folyadékkal együtt, ami a gyomrában van. Így lehet meggyűlöltetni a gyerekkel a gyógyszerbeszedést. Erőszakoljuk meg, hánytassuk, jó az neki!
A kúp beadása valószínűleg székelési ingert vált ki nála, próbáld kakálás után kis idővel beadni.
Amíg kicsi volt a fiam, nálunk is trükközni kellett. Pépbe kavartam, folyadékba tettem, csak így fogadta el, különben sugárban hányt tőle. Most már négy éves, ha beteg, mindenféle hiszti és ellenkezés nélkül veszi be a gyógyszereket, trükkök sem kellenek. Igaz, nála nem is társulnak rossz élmények a gyógyszerekhez.
Ha már elmúlt 1 éves, akkor próbáld egy kanál lekvárba vagy mézbe keverni. Vagy bármibe, amit szívesen megeszik és kanállal add be. Gyógyszernél érdemes "csalni" az ízzel - bár a Nurofen szirupnak kifejezetten jó íze van.
Amennyire lehetséges, ne hígítsd.
4.vagyok
Egyébként érdemes lenne akkor valami mást adni neki,nem nurofent.Vagy nyalásonként adni neki,mivel egyben eléggé hát...Én is vettem már be belőle,eléggé émelyítő és "csípős" az íze...
Utolsó, talán a stílus...
Kérdező, add úgy, ahogy elfogadja.
Kúpnál valóban működik, ha összeszorítod 1-2 percre a popsiját.
Szirup: 2. gyerekem, szinte minden alkalommal teában kapja. Úgyis iszik rá folyadékot, úgyhogy én sem keltek benne rossz élményt ha nem muszáj. Egyébként nekem a gyerekorvos mondta, hogy pl. az antibiotikumot is bele lehet tenni akár a tápszerbe is. Azért nem javasolják, mert benne van a pakliban, hogy nem issza meg mert más az íze és aztán nem fogja egyáltalán elfogadni később sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!