Vajon túlreagáltam? Felesleges volt Valentin nap előtt
összeveszni ez miatt?
Figyelt kérdés
A férjemnek tegnap volt az általános iskolás osztálytalálkozója. Délután 5-kor kezdődött. Megbeszéltük, hogy 9,30-ra hazajön, mert szerettem volna elmenni a Szépművészetibe megnézni a Reneszánsz kiállítást. (ma van az utolsó nap) Azért mentem volna este, mert még szoptatom a 4,5 hós babát, és nap közben nem lehet tőle 3-4 órára elmenni. Este 9-től viszont reggelig alszik! Nem jött haza, csak éjjel 1 óra felé, ráadásul, kicsit illuminált állapotban, így sajna nem tudtam elmenni!
Jól összevesztünk!!! Jól indul a Valentin napunk!!!
Szerintetek is túlreagálom a dolgot? Ti mit tettetek volna a helyemben?
Bocs, de látom mennyi kiegyensúlyozatlan nő válaszolt. Tudtam, hogy az őszinteségem fájni fog, nézz magadba kedves kérdező, ugye nem ezt a választ vártad, aki pedig melléd állt, és siránkozott veled, azt fölpontozod. De tudod mit, ez legyen a legnagyobb problémám! Szerencsére egészséges, boldog párkapcsolatban élek, amiben a férjem a tenyerén hordoz, ilyesmi köztünk föl sem merül.
2010. febr. 14. 21:39
12/23 anonim válasza:
A kiállítást még biztosa be tudjátok pótolni, viszont osztálytalálkozó, legjobb esetben is 5 évente szokott lenni. Persze megértelek, hogy nagyon szerettél volna elmenni, kimozdulni egy kicsit. Pótoljátok be mihamarabb. :)
2010. febr. 15. 09:55
13/23 A kérdező kommentje:
Sajnos az a helyzet, hogy a kiállítást nem lehet bepótolni, mert vasárnap volt utoljára! Mivel a babám még csak szopizik, így nappal nem tudom őt 4 órára itthon hagyni, viszont az éjszakát már mindig átalussza. Ha valaki azt mondaná, hogy miért kellett az utolsó napra hagyni, hát egyrészt azért, mert csak szombaton, az utolsó előtti napon volt nyitva éjfélig, a másik, hogy most találtam valakit, aki hajlandó velem eljönni, ugyanis a férjem nem szeret "képeket nézegetni". Mindettől eltekintve jól megvagyunk, már 15 éve boldog házasságban élünk, két gyönyörű gyerkőccel, csak most ez nagyon rosszul esett!
2010. febr. 16. 10:13
14/23 A kérdező kommentje:
Igazából csak azért emeltem ki a kérdést, hogy a kritizállók kicsit jobban megértsenek. Amúgy tudom, hogy nem mindig az a helyes ha csak bólogatunk a másiknak, hogy persze igazad van! Az igaz barátok is azok, akik megmondják az igaz válemányüket még akkor is, ha az nem mindig egyezik a másikéval!!!
Ugyhogy köszönöm mindenkinek a válaszát!!
2010. febr. 16. 10:15
15/23 A kérdező kommentje:
Amúgy a saját kérdéseimre érkezett válaszokat soha nem szoktam pontozni!
2010. febr. 16. 10:17
16/23 anonim válasza:
Szerintem jogosan háborodtál fel, mert megbeszéltétek és szerintem nem is az a baj, hogy a kiállításra nem tudtál menni, nem hiszem, hogy a kiállításon van a hangsúly, hanem, hogy eltervezted, hogy végre kimozdulsz és nem úgy alakult, én is biztos kiborultam volna,
6 hós kislány anyucija:)
2010. febr. 16. 10:49
17/23 anonim válasza:
10.36-os vagyok.
Kibékültetek azóta?Megbeszéltétek?
Mi kibékültünk, megbeszéltük, tegnap rózsát is kaptam.:)
2010. febr. 16. 11:03
18/23 anonim válasza:
Te, ha a babad ilyen pici, miert nem vitted magaddal napkozben a kiallitasra? En a gyerekemet mindenhova vittem magammal, egy negyhonapos gyereket mar siman lehet kenguruzsakban is cipelni. En allandoan egyedul voltam a fiammal az elso 11 honapban, a ferjem minden heten 3-4 napot utazott es estenkent sem jott haza nagyon 6 elott. Szep is lett volna, ha egesz napos otthonulesre karhoztattam volna magam! Egyebkent a gyerek 9,5 honapig kizarolag csak szopott, kb 7 honapos koraig minden 2-3 oraban....
2010. febr. 16. 11:38
19/23 A kérdező kommentje:
Kibékültünk, nagyjából. Lelkiismeretfurdalássa van rendesen.Tegnap elmentem hastáncra, először! Megbeszéltük, hogy minden hétfőn elmegyek hastáncra, ő keddenként tekézni jár(egyesületbe). Sajna nem valami olcsó, de most már úgy vagyok vele, hogy nem érdekel, akkor is, ennyi jár nekem is.! És hozzáteszem, hogy nagyon jól éreztem magam, a mozgás is jól esett, és a kimozdulás is.
2010. febr. 16. 11:39
20/23 A kérdező kommentje:
Ha lenne kenguru, akkor lehet, hogy elmentem volna vele. Most már bánom, hogy nincs! Úgy voltunk vele, hogy mivel van autó kenguru felesleges lesz.:( Hát nem az, lehet, hogy beszerzünk egyet!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!