Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ki mit csinál 7-8 hónapos...

Ki mit csinál 7-8 hónapos babájával?

Figyelt kérdés

Az vesse rám a követ, aki nincs vagy nem járt hasonló cipőben, de néha néha nagyon nagyon fárasztó egész nap a szőnyegen hasalni és a babával játszani, vagy a baba után mászni.

Én mesét olvasok mesekönyvekből, dalok, mondókák mennek egész nap, de sokszor "az agyamra megy az egész".

Van egy csomó játéka, de úgy vettem észre nem köti le, inkább jön utánam - kúszik - ki a konyhába, vagy éppen ahogy most a székem felé.

Kinek milyen ötlete van?

2010. febr. 13. 17:56
 1/10 anonim ***** válasza:
Agyerek ezzel jár.Nem kötözheted le,nem adhatod zaciba.Gondolom ezt te is tudod.Sokan belevágják kompba,és levan a gond.
2010. febr. 13. 18:12
 2/10 anonim ***** válasza:
Nekem is ennyi idős, de én örülnék neki ha már itt tartanánk. De sajnos csak ülök mellette és adogatom a játékait, és várom hogy meginduljon már végre.
2010. febr. 13. 18:22
 3/10 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam 7,5 hónapos, szintén jön utánam egész nap (kúszik), fél óránál többet nincs el egyedül a szőnyegén a játékaival, de engem soha nem zavart. Én is egész nap dalolok neki, beszélgetünk de én élvezem. Bár ott fekhetnék egész nap mellette és játszanánk. De sajna sok a dolgom itthon, így sajnálom azt az időt amit nem vele töltök (aktívan).
2010. febr. 13. 18:23
 4/10 anonim válasza:
Az én lányom 7,5 hónapos , karácsonyra rúgós ugrálos vettünk neki :) imádja !! És még Ő ugrál addig én főzök ,takarítok ! És már nem csak kúszik-mászik,hanem feláll ,felül és kapaszkodva mászkál ,kb 1 hónapja :) Néha nézem hol lehet az elemet kivenni belöle :) 1 pillanatra se áll meg :)
2010. febr. 13. 18:29
 5/10 anonim ***** válasza:
Hát csajok én örülnék neki ha fél órát ellene magában, de nincs el 5 percet sem mostanában :( és a másik mániája hogy állandóan felkéreckedik ölbe. Szóval szórakoztatni kell egész nap, és igen, néha fárasztó, dehát ez van, tudtuk mit vállalunk. Kedves utolsó! Milyen az a rugós ugrálós? Nem tudnád belinkelni?
2010. febr. 13. 20:43
 6/10 anonim ***** válasza:
Az én babám imád hintázni.Van olyan hintája is amibe ülni tud,ha vmi dolgom van pl.a konyhában kiviszem oda a hintát beleültetem,néha meglököm és közben figyel engem,hogy mit csinálok.Van mikor 1-2 órát is el van így.
2010. febr. 13. 20:55
 7/10 anonim ***** válasza:
Igen,jo nehez feladat a szorakoztatasa, de valahogy megoldjuk mindig :) Foleg o CSAK velem van, hozzank nem jon latogato. A szonyegen gurulgat magaba, a jatszo kisagyban forgolodik, az etetoszekbe ha bele teszem akkor mindent razogat, utoget ezzel sokaig elvan. Aztan sokat felkeredzkedik, foleg 1hete mikor betegecske volt. Meg ha unja magat visit :) Barmilyen jatek kb 10 percig koti le, legkedvesebb "jatekok" : zacsko, taviranyito, papir dobozkak, muanyag uvegek, minden ami nem jatszani valo dolog! Kukucsolni szeret, imadja ha viccelunk vele, probaljuk elkapni a labat, akkor annyira izgatott h beleremeg ;) Enekelek, laptopon zenet mutatok neki, ilyenek.Kompunk van nekunk is,de nem szereti....
2010. febr. 13. 23:32
 8/10 anonim ***** válasza:
Az én kisfiamnak sem lehet lekötni hosszútávon a figyelmét. Ő is jön-megy négykézláb, most megtanult felállni, mindenhol állni akar. És igen, néha délben én is elgondolkodom, hogy mivel kötöm le a figyelmét estig, de aztán valahogy mindig eljön az este és akkor pihenhetek pár órát... az első riasztásig.
2010. febr. 14. 08:22
 9/10 anonim válasza:

Rúgós ugrálos hinta :) a hinta kimaradt :) bocsi

[link]

[link]

Én használtan vettem ,5000 Ft ért !!

2010. febr. 15. 16:10
 10/10 anonim ***** válasza:
Köszi szépen!
2010. febr. 15. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!