Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Fogzásra milyen gyakran...

Fogzásra milyen gyakran adhatok Nurofen kúpot? Kaphat minden este egyet? Hány napig?

Figyelt kérdés
Az első foga már kint van, most várjuk a párját és nagyon szenved. Tegnap adtam neki Viburcolt, rá pár órával Nurofent, annyira üvöltött. Ugye ez nem gond? De elhatároztam, inkább csak Nurofen, viszont nem szeretném rászoktatni.
2010. febr. 13. 15:46
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia!

az én lányom is nagyon megszenvedi a fogzást.... Néha adok neki panadolt, de csak ritkán. Ha már nagyon nem bírja, akkor kap. Miinde este azért ne adj neki. Esetleg vmi ecsetőd nincs?

2010. febr. 13. 16:33
 2/8 anonim ***** válasza:
Mi is épp ebben a cipőben járunk.Én Nurofen szirupot adok estére,és ha nagyon-nagyon nyűgös,és rágja a kezét,akkor Dentinoxal kenem napi 3x.
2010. febr. 13. 17:10
 3/8 anonim ***** válasza:
Szia! A tájékoztató mit ír? Nekünk Nurofen szirupunk van, asszem 3 napig adható folyamatosan. A viburcolt adhatod tovább, az homeopátiás, nálunk nagyon bevált.
2010. febr. 13. 21:21
 4/8 anonim ***** válasza:

próbálj szerezni, rendelni valahonnan osanitot. Ez egy homeos szer fogzásra. Sajna még mo-on nem kapható. Nálunk még fog nincs, csak tünetek - fájdalom, de eddig 3x kapott belőle és "csodát tett".

Nurofenből inkább szuszpensiót adj neki szerintem, azt éjszaka egyszerűbb beadni mint a kúpot.

4,5 hós csajszi anyukája

2010. febr. 15. 12:10
 5/8 anonim válasza:
Chamomillát próbáltátok? Homeopátiás szer, nálunk bevált. Nurofent is adhatsz neki kúra-szerűen, de 7 napnál ne tovább.
2010. febr. 15. 12:14
 6/8 A kérdező kommentje:

Osanit-ot honnan szerezhetnék?

Chamomilla 15-t szoktam adni, fogalmam sincs van-e hatása, amikor nagy ritkán csönd van nem biztos, hogy épp annak tudható be. Viburcolt is szoktam adni, attól felébred. A Nurofen kúppal csak egyszer ébred éjjel (enni), viszont másnap délelőtt kicsit tompa tőle.

Borostyánlánc jó lehet?

Valaki ecsetelőt használt már? Csak hallottam róla.

2010. febr. 15. 12:20
 7/8 anonim ***** válasza:

[link]

osanit

2010. febr. 15. 13:46
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi! csak attól félek nehogy tönkremenjen, míg ide ér, olyan érzékenyek különféle hatásokra ezek a homeós bogyók...
2010. febr. 15. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!