Fogzásra milyen gyakran adhatok Nurofen kúpot? Kaphat minden este egyet? Hány napig?
Szia!
az én lányom is nagyon megszenvedi a fogzást.... Néha adok neki panadolt, de csak ritkán. Ha már nagyon nem bírja, akkor kap. Miinde este azért ne adj neki. Esetleg vmi ecsetőd nincs?
próbálj szerezni, rendelni valahonnan osanitot. Ez egy homeos szer fogzásra. Sajna még mo-on nem kapható. Nálunk még fog nincs, csak tünetek - fájdalom, de eddig 3x kapott belőle és "csodát tett".
Nurofenből inkább szuszpensiót adj neki szerintem, azt éjszaka egyszerűbb beadni mint a kúpot.
4,5 hós csajszi anyukája
Osanit-ot honnan szerezhetnék?
Chamomilla 15-t szoktam adni, fogalmam sincs van-e hatása, amikor nagy ritkán csönd van nem biztos, hogy épp annak tudható be. Viburcolt is szoktam adni, attól felébred. A Nurofen kúppal csak egyszer ébred éjjel (enni), viszont másnap délelőtt kicsit tompa tőle.
Borostyánlánc jó lehet?
Valaki ecsetelőt használt már? Csak hallottam róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!