Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kapaszkodva felállás után...

Kapaszkodva felállás után mennyi idővel járt a gyereked?

Figyelt kérdés
Olvastam valahol, hogy 4 hónap az átlag, kíváncsi vagyok, hogy egy nem reprezentatív felmérésből is ez jön-e ki.
2015. febr. 26. 11:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nálunk 6 hó volt a differencia.
2015. febr. 26. 13:13
 12/15 anonim ***** válasza:
Nagyobbik lányom 7 hónaposan állt fel, 9 hónaposan kapaszkodás nélkül állt, 9,5 hónaposan tette meg az első lépéseket, 10 hónaposan már járt. Bútorok mellett nem nagyon lépegetett, inkább a kezünkbe kapaszkodva. A kicsi 7 hónaposan állt fel szintén, szinte rögtön kapaszkodva lépegetett is, ő nem akar a kezünkbe kapaszkodva menni, bútorok mentén halad. Most 8 hónapos, kíváncsi vagyok mikor indul el.
2015. febr. 26. 14:08
 13/15 anonim ***** válasza:
Hat hónaposan állt fel, már elmúlt 13 hónapos, de még csak önállóan áll, lépni nem lép, csak tárgyakba kapaszkodva.
2015. febr. 26. 14:23
 14/15 anonim ***** válasza:
8 hónaposan állt fel, és ahogy felállt, pár napra rá kapaszkodva elindult, egyre bátrabban, egyre hosszabb távon. 12 hónapos volt, tehát egy éves, mikor teljesen önálló lett. Ha így nézzük, megvolt az átlagos négy hónap, de mivel ez egy folyamat, nem lehet úgy kezelni, hogy 8. hónaposan 2 naposan felállt, 12 hónaposan és 1 naposan elindult egyedül. :)
2015. febr. 26. 15:53
 15/15 anonim ***** válasza:
Nálunk napra pontosan 4 hónap volt tényleg. Aug. 1-én állt fel először, dec. 2-án tette meg az első önálló lépéseit. :-)
2015. febr. 26. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!