Melyik Milupa tejpépet adjam 14 hetes kisfiamnak?
Figyelt kérdés
Tápszeres-anyatejes,és 3 napja őszibarackot is eszik.Két féle adható 4 hónapos kortól:a gyümis és a vaníliás.2008. aug. 23. 23:59
1/4 anonim válasza:
Én 3,5 hósan adtam neki először a vanilásat és nagyon szerette.
2/4 anonim válasza:
Az én babám midkettőt szereti, de kezdetnek talán a vaníliás jobb lenne, legalábbis én azzal próbálkoznék.
3/4 anonim válasza:
Én nem adnék neki még tejpépet. Az én kisfiam is tápszeres volt és mi megvártuk a hozzátáplálással a betöltött 4 hónapot. Tejpépet még nem kapott, pedig már 6,5 hónapos. Tejberizst viszont imádja. A tápszerével készítem. Szerintem azt próbáld meg neki és úgy ízesíted ahogy akarod, mármint olyan gyümölccsel, cukor és vaníliás cukor nem kell még neki, ahogy só sem.- Ezek 1 éves kora után ráérnek.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,én is a vaníliásat gondoltam először adni.
2008. aug. 25. 00:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!