Ketto matracot lehet tenni a kisagyba, es igy aludhat a baba?
Figyelt kérdés
A fiam 10 hos,maszik ki a kisagybol. Leeresztettem neki az agyat de igy nagyon lent van. Gondoltam teszek 2 matracot.
Koszonom
2015. febr. 21. 17:08
1/3 anonim válasza:
Bar enyem nem 10 hosan,de egyszer egymas utan vagy 5x kijott az agybol egy hiszti soran.Mivel en lentebb nem tudtam tenni,kivettem az alj tarto csavarokat es a foldre tettem az aljat arra a matracot.Viszont igy meg a fold is kongott nem csak a fa mar a fejveros altatastol.Nekem most van lent kettehajtva ket pled es azon egy matreav,igy alszik.
3/3 anonim válasza:
Nekem mind a kettő így alszik/aludt, mert a kókuszmatrac túl kemény, a másik meg túl vékony. Együtt a kettő pont jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!