Hogyan csináljam? Fagyasztóból ki és be?
Figyelt kérdés
Van egy csomó sárgabarackom lefagyasztva,de csak kimagozva,és félbevágva.Nincs pürésítve.Egy zacskót ha kiveszek kiolvadni,összeturmixolom,visszatehetem a pépet a fagyasztóba?2010. febr. 12. 15:03
1/7 anonim válasza:
Nem igazán ajánlott... :(( Én is jártam így régen. Ilyenkor megpróbáltam klopfolóval letörni egy darabot az összefagyott gyümölcsből :)) Becsomagolod a zacskót egy konyharuhába és úgy üss rá! Így nem fog szétfröcskölni :)
2/7 anonim válasza:
Szerintem ne. Fölolvad és visszafagyasztod, az nem jó.
nem tudsz kivenni belőle és a többit vissza a hűtőbe?
3/7 A kérdező kommentje:
És ha Robosheffel összetörném a gyümit,és még fagyottan raknám vissza ami egyenlőre nem kell?
2010. febr. 12. 15:28
4/7 anonim válasza:
Semmilyen fagyasztott terméket nem szabad visszafagyasztani. Baltával vagy klopfolóval törj belőle.
5/7 anonim válasza:
Szerintem ugy ok, felteve ha nem olvad ki.
6/7 anonim válasza:
szerintem sem jó kiolvasztani, aztán visszafagyasztani. én úgy csináltam, h megpucoltam, kimagoztam, tálcán lefagyasztottam, aztán mikor megfagyott bedobáltam egy zacsiba. ha kell, simán ki tudok venni pár db-ot, így nem fagy össze. ez csak egy ötlet, itt olvastam.
7/7 A kérdező kommentje:
Megpróbáltam,és kézzel simán szét tudtam törni!
Köszi a válaszokat!
2010. febr. 12. 19:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!