A ricinus communis mennyi idő alatt hozta meg nektek az eredményt? Tegnap elött este vettem be először 5 bogyót, tegnap 3x5-öt és ma is 2x5-öt, de abszulut nem lett több tejem.
Figyelt kérdés
6 hós lesz babám, van még remény hogy több lesz a tej mint napi 300-350 gramm?2010. febr. 12. 13:43
1/3 anonim válasza:
A homeopátiás bogyók mellett tedd többször mellre a babát! Magától a bogyóktól nem lesz több lejed, ahhoz kell a testednek is jelzés, hogy több tejet termeljen!
Hozzátáplálsz már? Kap tápszert a baba? 1, vagy 2 mellből szoptatsz?
Nagyon sok módja van, hogy több tejed legyen, de magától a bogyóktól csodát ne várj!
2/3 A kérdező kommentje:
3 napja 2 mellből szopizik. tápszert adnék neki,főleg vacsira,mert van mikor 20 gramm jön kettőből estére,de 9 félét próbáltam és nem eszi. Se tejpépeket. Gyümülcsöt max 40-50 grammot,főzit nem akarja. lehet a krumpli miatt,mert a sütőtököt megeszi,viszont ha van benne krumpli,akkor azt már nem.Holnap próbálom sinlackal sűríteni a fözelékeket,vagy rizskrémet akarok majd szerezni kipróbálni,de csak neten láttam,boltban nem.
2010. febr. 12. 15:11
3/3 anonim válasza:
Szia! nekem a Ricinus Communis egyáltalán nem használt. Az urtica urens 5ch-t viszont tudom ajánlani. azonkívül csatlakozom az előttem szólóhoz, gyakori mellretétel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!