Ma adtam 6.5 hónapos lányomnak kb 2-3 kanál paradicsomos burgonyát. Ha nem lesz baja tőle, holnap mehet az egész?
Figyelt kérdés
Paradicsomot még nem evettt,kruplit már igen (meg néhány más neki való dolgot is).Inkább gyümölcsöt eszik,zöldséget nem nagyon.Nem tudunk kiváltani egy szopit,ezért szeretnék valami tartalmasabbat.Hiába teszek bármibe krumplit,hamar megéhezik.Vagy csak szopizni akar,ezt nem tudom pontosan.2010. febr. 12. 13:11
1/2 anonim válasza:
Inkább várj vele még egy napot.Én is azt hittem hogy semmi baja tőle de második napra fáj tőle a hasa.
2/2 anonim válasza:
Szia! Ha elkezdted a hozzátáplálást tudnod kell, hogy az allergiás reakciók csak 4-5 nap után jönnek elő. Tehát legalább 4 napig ugyanazt az ételt add neki. És ha szereti megeheti az egészet, amit kiszedtél neki, de csak szopizás után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!