Miért hányatta ki sugárban a vacsorát?
Passz.Lányom egyszer hányt sugárban,mikor véletlenül erjedt tápit adtam neki.
(nyári melegben hamar bekövetkezik...csak én az elején nem tudtam)
Sugárban?? Akkor az baj! Vagy csak kibuggyant a száján egy nagyobb mennyiség? Mert akkor vagy túlette magát vagy megnyomta a gyomrát ahogy ficánkolt. A sugárban hányás az mindig betegségre utal, de annak van is folytatása, nem marad csak úgy abba. Ha azóta nem történt ilyen, akkor szerintem semmi gond.
7,5 hós baba anyukája
nekem a babám,, 8 hónapos úgy volt ROTA vírusos, hogy kétszer volt hígabb széklete. Ja és nemigen akart enni, csak eszegetett. Nem is tudtuk volna hogy ROTÁS ha a bátyja nem kerül kórházba, így kötelező volt vizsgáltatni őt is.
Úgyhogy nyugodtan lehet vírusfertőzése, ami nem okoz komoly tüneteket, kimerült az egyszeri hányásban.
De ha ennyi, akkor nem kell ügyet csinálni belőle. Csakha van mellé láz, hasmenés. Mondjuk az én kisfiam képes attól sugárban hányni, hogy a múltkor azt mondtam neki (3 éves), kiveszem a cicakakit az orrodból. És ahogy kimondtam már jött is ki a kaja. De ennél apróbb dolognál is képes hányni. Pl a múltkor pisilt és állítólag nem bírja a pisi szagot, pedig nincs is a pisijének szaga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!