Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért hányatta ki sugárban a...

Miért hányatta ki sugárban a vacsorát?

Figyelt kérdés
Tegnap este 6 hós babám a szokásos tápszerét ette, és ahogy befejeztük, kijött sugárban szinte az összes. Lehet többet adtam neki, attól lehetett? Meg szokása, hogy forog jobbra balra evés közben is, így altatja magát. Amúgy teljesen jókedvű volt utána az ágynemű áthúzását végig röhögte, semmit baja szerencsére. Még soha nem fordult elő vele ilyen.
2010. febr. 12. 10:48
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Az enyém is ezt csinálta. Vírusfertőzött...ma voltunk orvosnál.
2010. febr. 12. 10:59
 2/14 anonim ***** válasza:

Passz.Lányom egyszer hányt sugárban,mikor véletlenül erjedt tápit adtam neki.

(nyári melegben hamar bekövetkezik...csak én az elején nem tudtam)

2010. febr. 12. 10:59
 3/14 anonim ***** válasza:

Sugárban?? Akkor az baj! Vagy csak kibuggyant a száján egy nagyobb mennyiség? Mert akkor vagy túlette magát vagy megnyomta a gyomrát ahogy ficánkolt. A sugárban hányás az mindig betegségre utal, de annak van is folytatása, nem marad csak úgy abba. Ha azóta nem történt ilyen, akkor szerintem semmi gond.

7,5 hós baba anyukája

2010. febr. 12. 11:00
 4/14 anonim ***** válasza:
az én babám 3 hós deő is járt így nemrég.nagyon mohón kezdett enni,aztán utána már rendesen,mégis kijött a végén az egész.úgy lehány ,hogy a bugyim is tejes volt.a hányás végét egy oriási büfi zárta.szerintem az tólta ki a gyerekből a tejcsit.azóta sem volt ijen
2010. febr. 12. 11:00
 5/14 anonim ***** válasza:
Ha vírusos lenne,szerintem többször is hányna,hasmenése lenne,vagy valami más tünet is társulna.
2010. febr. 12. 11:01
 6/14 anonim ***** válasza:

nekem a babám,, 8 hónapos úgy volt ROTA vírusos, hogy kétszer volt hígabb széklete. Ja és nemigen akart enni, csak eszegetett. Nem is tudtuk volna hogy ROTÁS ha a bátyja nem kerül kórházba, így kötelező volt vizsgáltatni őt is.

Úgyhogy nyugodtan lehet vírusfertőzése, ami nem okoz komoly tüneteket, kimerült az egyszeri hányásban.

De ha ennyi, akkor nem kell ügyet csinálni belőle. Csakha van mellé láz, hasmenés. Mondjuk az én kisfiam képes attól sugárban hányni, hogy a múltkor azt mondtam neki (3 éves), kiveszem a cicakakit az orrodból. És ahogy kimondtam már jött is ki a kaja. De ennél apróbb dolognál is képes hányni. Pl a múltkor pisilt és állítólag nem bírja a pisi szagot, pedig nincs is a pisijének szaga.

2010. febr. 12. 11:07
 7/14 A kérdező kommentje:
Hogy is mondjam, kijött a száján fekve, szerintem sugárban, mint egy hányás, elég gyorsan. (első baba, még nem tapasztaltam ilyet). Meg voltam rémülve nagyon, a gyerek meg ugyan olyan jó kedvű volt, mint máskor. Az az igazság, hogy tegnap délután adtam neki egy fél üveg barackot, és soha az előtt nem adtam pluszba, tartottam az 5x-i étkezést. Meg is ette, és a 6 órai kajának már csak a felét kérte. A vacsi 9után volt kicsivel és mohón be is kapta, de ki is jött utána. (ja, és délben először evett céklát, de az nem jött ki, szerintem azzal semmi baj nem volt). Anyukámat egyből hívtam, ő megnyugtatott, hogy előfordul, ha túleszi magát. Éjjel fél 4-kor felkelt enni, és ma reggel is szépen evett. Kutya baja szerintem, azt látnám rajta, nem? Csak nagyon megijedtem, szinte remegtem...még most is foglalkoztat, hogy ugye tényleg csak túlette magát?!
2010. febr. 12. 11:08
 8/14 A kérdező kommentje:
Nincs láza, a kakija meg sajna kemény, de ennek most örülök.:)
2010. febr. 12. 11:10
 9/14 A kérdező kommentje:
Első válaszolótól kérdezem, hogy a babád egyszer hányt, vagy többször? Volt más tünete?
2010. febr. 12. 11:12
 10/14 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszadó, annyit nevettem a kisfiadon, tök cuki egyem meg!:))))Ő biztosan érzékenyebb.
2010. febr. 12. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!