Milyen saját készítészítésű játékokat csináltatok már babáitoknak?
Figyelt kérdés
Én egy fél literes üres ásványvizes flakonba tettem fagyöngyöket. (alias rumbatök :D ) nagyon szereti rázogatni. (8hós baba)2010. febr. 12. 09:48
1/7 anonim válasza:
2/7 anonim válasza:
Szia! Én is flakonba tettem gombokat, imádja ahogy csörög. Nálunk is sláger még a popsitőrlős zacsi, a krémes tubus, ja és a tojástaró:)
3/7 anonim válasza:
Én egy Avent Via pohárba tettem gyöngyöket, rizst meg alufóliagombócokat. Imádja. Szintén 8 hónapos
4/7 anonim válasza:
egy pezsgőtablettás dobozba lencsét. szeret játszani a ruhacsipeszekkel, meg van egy kis fémdoboza, abba raktam egy csomó gombot, azt is szereti pakolászni. Meg egy fém teásdobozba (téglatest alakúba) mindenféle kincseket belepakoltam, és azt is szereti nagyon.
5/7 anonim válasza:
persely: fagyis doboz tetejére kivágsz egy rést (a vágás széleit leragasztod, ne legyen veszélyes), akkora méretűre, hogy a bébiételesüveg kupakjai átférjenek. A kupak a pénz. Kezdődhet a játék :-)
6/7 anonim válasza:
általában minden baba szereti a címkéket ,az enyém legalábbis imádja...egy kis anyag(kéztörlő törölköző)minden oldalára varrtam 4-5 címkét...ezen nagyon szeret elnyammogni..7.5 hós
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, további jó babázást mindenkinek :D
2010. febr. 12. 15:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!