Anyatejes babátok hozzátáplálás után iszik más folyadékot a tejen kivül?
Figyelt kérdés
Nekem nem hajlandó sem vizet, sem teát, sem gyümölcslét inni. Eltolja a cumisüveget, biztos azt hiszi enni akarok adni, és csőrössel vagy kanállal sem fogadja el. Félek hogy szomjas lesz egy-egy evés után. Nektek elfogad más folyadékot?2010. febr. 12. 09:30
1/3 anonim válasza:
Én megciciztetem utána még, mikor már egy étkezést kiváltott a kaja, akkor is, csak akkor pár kortyot ivott csak.
Aztán olyan 7-8 hónaposan próbáltam a fiamnak vizet adni kispohárból, cumisüvegből, hááát alig ivott, így hígított gyümilére meg nagyon enyhe babateára tértünk át (akkor voltak azok a nagyon melegek és féltem h kiszárad), de sajna igy egyáltalán nem iszik vizet azóta se..(2 éves múlt)
A lányommal már másképp van/lett mert neki nem kellett cumisüveget adnom sose (mondjuk nem is fogadta el) kezdetektől pohárkából itatom.
Így hozzátáplálás után is pár korty vizet iszik és ennyi.
Szóval gyerekfüggő is ez a víz ivászat szerintem.
2/3 anonim válasza:
Az alma levét kiskanálból elfogadja.Teát még nem adtam neki,a vizet próbálom pár naponta,de fintorog és elfordítja a fejét.Szóval maradt az anyatej egyenlőre.
3/3 A kérdező kommentje:
Ezek szerint nem vagyok egyedül. Én azért nem szeretem megciciztetni, mert közvetlen utána sose fogadja el, később meg többet cicizne, és igy nem lesz olyan éhes a következő etetésnél.
2010. febr. 12. 10:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!