Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor adhatok cumit a babámnak?

Mikor adhatok cumit a babámnak?

Figyelt kérdés
Most volt 1 hónapos és nagyon nyűgös. Tegnap betettem a szájába és elfogadta, azóta viszont követeli. Olyan rossz érzés. Nem tudom megnyugtatni, hiába van ölbe, hiába beszélek énekelek neki, de ha beadom a cumit akkor minden rendben van. Korán rászoktattam a cumira? A ti gyermeketek is ilyen korán cumizott már?

2015. febr. 16. 17:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
87%
Nem szokott hozzá egyetlen alkalom miatt, szerintem inkább éhes.
2015. febr. 16. 17:29
 2/13 anonim ***** válasza:

nem azt követeli, éhes vagy álmos...a cumi megnyugtatja az egy dolog, de ahogy az első is írja, egy alkalomtól nem fog rászokni.. egyébként alváshoz nyugodtan odaadhatod neki mert különben az ujját fogja előbb utóbb szopni, itt mindig vita tárgya, de én azt mondom inkább cumizzon, azt el lehet venni tőle, és könnyebb szabályozni, tisztán tartani is.

de nap közben ne add oda neki max a sétáknál, mert az sem jó ha megállás nélkül cumizik.

2015. febr. 16. 17:35
 3/13 Ágica260 válasza:
En a korhazban 2.nap attam,és lám aludt is rögtön,azòta alvâshoz,neha étkezés előtt időhúzásra adom.Sok babânak erős a szoporeflexe igy a cumi nagyon megnyugtatja őket.
2015. febr. 16. 22:50
 4/13 anonim ***** válasza:
utolsó, minek kell időt húzni ha éhes?!
2015. febr. 17. 12:36
 5/13 anonim ***** válasza:
mert nem mindig alkalmas hogy az ember megetesse, babakocsiban, postán, vendégségben, vagy csak egyszerűen ha napirendet szeretnél..
2015. febr. 17. 14:46
 6/13 anonim ***** válasza:
a postát még megértem, de basszus vendégségben meg lehet etetni. azzal meg nem napirendet alakítasz ki, hogy az éhes gyereket átb*szod a cumival..
2015. febr. 18. 17:30
 7/13 anonim ***** válasza:

te talán neki állsz zabálni a metrón ha rád jön hogy éhes vagy? nem. kivárod azt a 10 percet míg hazaérsz.

Nyilván egy babánál nem lehet 10-20 perceket húzni, de ha van 20 vendégem, aki még elszív egy cigit és indul, akkor megvárom azt a 10 percet és addig is cumival nyugtatom a babámat hogy ne sírjon...

nem értem mit nem lehet ezen érteni. tudom vannak nők, akik magukra lógatják a gyereket hogy szívja a csöcsöt amikor neki jól esik, nehogy már szegény gyerek 2 percet éhezzen. Én meg úgy gondolom, a szülőknek is lehet életük, anélkül hogy ebből a gyereknek bármi hátránya is származzék.

2015. febr. 18. 18:06
 8/13 anonim ***** válasza:

ja és igen, a napirend kialakításának része, hogy nem igény szerint etetsz, hanem próbálod nagyjából ugyanazokban az időpontokban kiszolgálni...érdekes, nekem 1 hónapos korában is sikerült, nem halt éhen, sőt nagyon jó kedélyű, nyugodt habitusú baba, köszönhetően a fix napirendnek...

ha éhes, nyilván megetetem, de ha 16.00-kor enne, és 17.45-kor már nyűgös, én bizony adok neki cumit.

2015. febr. 18. 18:09
 9/13 anonim ***** válasza:

zabálni te szoktál max. egyébként egy babát ne hasonlíts egy felnőtthöz, mivel még nem érti, hogy miért nem kap kaját..

mindezt úgy írom, hogy tápszeres volt a lányom, szóval nem "lógott a csöcsön" egész nap. a másik meg, hogy az anyatejes babák hamarabb megéheznek, és az normális. de neked hiába mondom. gondolom ha éhes vagy, te is megelégednél egy cumival, hogy kuss, majd másfél óra múlva zabálsz ;)

2015. febr. 18. 18:23
 10/13 anonim ***** válasza:
beszélt valaki másfél óráról? én nem látok ilyet. Anyatejes a babám, cumival és játékkal el lehet huzni 10-20 percet az étkezését, és el is kell néha a napirend érdekében. hidd el hálás a rendszerért, mikor igénny szerint éltünk, méregzsák volt. De téged nyugodtan irányitson csak nehogy cumit adj neki pfej
2015. febr. 18. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!