Mikor adhatok cumit a babámnak?
nem azt követeli, éhes vagy álmos...a cumi megnyugtatja az egy dolog, de ahogy az első is írja, egy alkalomtól nem fog rászokni.. egyébként alváshoz nyugodtan odaadhatod neki mert különben az ujját fogja előbb utóbb szopni, itt mindig vita tárgya, de én azt mondom inkább cumizzon, azt el lehet venni tőle, és könnyebb szabályozni, tisztán tartani is.
de nap közben ne add oda neki max a sétáknál, mert az sem jó ha megállás nélkül cumizik.
te talán neki állsz zabálni a metrón ha rád jön hogy éhes vagy? nem. kivárod azt a 10 percet míg hazaérsz.
Nyilván egy babánál nem lehet 10-20 perceket húzni, de ha van 20 vendégem, aki még elszív egy cigit és indul, akkor megvárom azt a 10 percet és addig is cumival nyugtatom a babámat hogy ne sírjon...
nem értem mit nem lehet ezen érteni. tudom vannak nők, akik magukra lógatják a gyereket hogy szívja a csöcsöt amikor neki jól esik, nehogy már szegény gyerek 2 percet éhezzen. Én meg úgy gondolom, a szülőknek is lehet életük, anélkül hogy ebből a gyereknek bármi hátránya is származzék.
ja és igen, a napirend kialakításának része, hogy nem igény szerint etetsz, hanem próbálod nagyjából ugyanazokban az időpontokban kiszolgálni...érdekes, nekem 1 hónapos korában is sikerült, nem halt éhen, sőt nagyon jó kedélyű, nyugodt habitusú baba, köszönhetően a fix napirendnek...
ha éhes, nyilván megetetem, de ha 16.00-kor enne, és 17.45-kor már nyűgös, én bizony adok neki cumit.
zabálni te szoktál max. egyébként egy babát ne hasonlíts egy felnőtthöz, mivel még nem érti, hogy miért nem kap kaját..
mindezt úgy írom, hogy tápszeres volt a lányom, szóval nem "lógott a csöcsön" egész nap. a másik meg, hogy az anyatejes babák hamarabb megéheznek, és az normális. de neked hiába mondom. gondolom ha éhes vagy, te is megelégednél egy cumival, hogy kuss, majd másfél óra múlva zabálsz ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!