Milyet vegyek? Melyik bírja a legjobban a strapát?
Igazából nem is ide tartozik a kérdés, de én a Ti véleményetekre lennék kíváncsi.
Milyen felültöltős mosógépet vegyek, ami bírja a strapát? A gyakori gyerek ruha mosást úgy, hogy nem teszi őket tönkre? A férj munkásruháit, stb., stb. Gondolom tudjátok mire gondolok.
Szia! Szülés előtt háztartási gép eladóként dolgoztam. Amit ajánlok: Electrolux, Zanussi, AEG, Bosch, Siemens.
Amit kerülj: Indesit, Whirlpool
Túl drága készüléket nem érdemes vásárolni, szerintem egy középkategóriás mosógépet vásárolj, viszont azt tudnod kell, hogy ezeket a gépeket már nem 20 évekre gyártják, ha kibírnak 10 évet az már jónak számít. Ha esetleg még van kérdésed, írj nyugodtan.
Nagyon szépen köszönöm a segítséget. Olyan gépre gondoltam, ami nem megy tönkre 1-2 év alatt. Ami most volt, az 12 évet bírt. Azt mondta a szerelő is, hogy manapság már ennyit nem lehet várni tőlük.
Gondoltam itt sokan vagyunk, többen leírják a tapasztalataikat. Bárkinek hasznára válhat.
Még egyszer köszönöm Neked.
nekünk Elektrolux van, már 5 éve nyúzom, de szó szerint és még kutya baja, szerelőt se látott soha pedig tényleg nem nagyon fordítok rá külön figyelmet hogy vízlágyítás meg mittoménmik.
anyám vett egy hiperszuper Siemens-t, egy év alatt 4x voltak nála a szerelők, és oké, hogy még garis, de akkor is bosszúság...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!