Darabra és méretre milyen cumisüveget érdemes venni 1 babának?
Figyelt kérdés
2010. febr. 11. 17:47
1/7 anonim válasza:
180 ml-s elég, 1 lyukú cumi.Mi a MAM márkát szeretjük.
2/7 anonim válasza:
Nekünk Aventos van:-)Vettem Babylovesat is, annak a cumija kompatibilis az Avental. A méret 260-as, a teás meg 125ml. Mekkora a baba?Mihez kell? Mert attól is függ a darabszám és a lyukméret.
3/7 anonim válasza:
Én lányom tápszeres volt, nekünk öt cumisüvegünk , a legkisebb aventvolt 1-es cumival, mikor már egyáltalán nem szopott akkor cseréltem nagyobb lyukúra. Teázni nem teázott, nejünk arra nem kellett. Mikor már nem fért bele az adagja akkor cseréltem a nagyra (már nem emlékszem hány hónapos volt)
4/7 anonim válasza:
Mi az Aventot szeretjük, de csere idején MAM fejet tettünk rá, mert az jobb. A MAM cumisüveg túl sok darabból áll, nagyon könnyű rosszul összerakni, és akkor orrán-száján dől belőle a lé. Azért jobb kezdetben a 125 ml-es, mert a nagyobbon a mérce 60-nál kezdődik, és nem tudsz 30 ml tápszert csinálni, csak szemre. Amúgy nekünk úgy néz ki sosem kell majd nagyobb, mert mégis csak úgy döntött a kisfiunk, hogy anyatejes lesz :)
5/7 anonim válasza:
MAM-os van nekünk, mert csak azt fogadta el a baba.Van a tápszernek, és van külön a teának egy.Eleinte más edényben kellett kimérni a vizet, mert a mércéje csak 60-nál kezdődik.Ez azért bosszantó.Utálom mosogatni is.Sokkal jobb lenne egy üveges.
6/7 anonim válasza:
MAM márkából láttam olyat is, amit nem lehet "szétszedni".Üvegből és műanyagból is van.Én is kínlódom tápszerkészítésnél, amikor folyik az alja.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2010. febr. 12. 20:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!