Meddig kell figyelni a tüneteket ha leesik a baba az ágyról? Mi számít aluszékonyságnak?
Figyelt kérdés
2015. febr. 13. 20:10
1/3 anonim válasza:
Én azt figyeltem, hogy evésnél mennyire éber (nekem rengeteget aludt egyébként is 4-5 hónapig, napi 16-18 órát is). Kb fél évesen esett le, nem magasról, de az volt az első. Mivel tudtam, hogy ő evés előtt már aktív, én azt néztem, amikor aktív szokott lenni, akkor ugyan úgy viselkedik-e. Nem volt változás. Szóval a babádtól függ ez erősen.
(Aztán 2 hónappal később eldőlt a padlón háttal, mint egy zsák, amikor járni tanult. Berengett a padó akkorát csattant, de még ettől sem volt semmi változás az aluszékonyságban, csak púpjanőtt én meg öregedtem 2 évet 5 perc ordítás alatt. )
2/3 anonim válasza:
24 óráig
aluszékonyság, ha (mondjuk kajaidőben-v a szoásos aktív idejében is úgy alszik, hogy) NEHEZEN ébreszthető.
3/3 anonim válasza:
*határozottan feltűnne,ha aluszékony lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!