Nektek mennyit játszott el egyedül 4 hós babátok? Nálunk sajnos a hasfájása alatt kézhez szokott és most már ordít, ha unatkozik és nincs el egyedül.
cserélgesd a játékokat a szőnyegén. nekem ezeket a lamaze csörgőket pl.nagyon szereti. 1-2 órát elalszanak elektromos hintába is. majd ha megtanul fordulni,azzal ellesz az első 2hétben :-)
1-es
Ahaaa.... ismerős a dolog...
5 hónapos a lányom, eléggé hasfájós volt, így ő is sokat volt kézben.
Lerakom, kb 3-4 percig piszkálgatja a játékát, aztán teli torokból elkezd üvölteni (szó szerint üvölt, nem túlzok). Vagy lerakom, rögtön hasra fordul, nézelődik 2 percet és utána jön a kiabálás...
Néha a bátyját nézegeti, ez kb 10 perc. Utána uncsi van és bömbölés.
Ha vki felveszi, vagy kap egy régen látott játékot, akkor semmi baj.
De amúgy meg úgy sír, hogy bedagad a szeme, piros lesz a szemöldöke és piros foltos lesz a feje.
Szóval mi így állunk. :( Próbálom erről leszoktatni és hagyni kicsit sírni, de a fentebb írt állapot-kinézet áll elő. Szegényt megsajnálom és megint csak jön a popó-rázogatás.
Nem tudom, keményebben kellene-e fellépni és hagyni tovább sírni, hogy majd hozzászokik és elfoglalja magát kicsit egyedül is, de nincs szívem hozzá, annyira oda tud lenni. :((((
4 hós kislányom akár 1 órát is elvan egyedül a szobájában játékokat nézegetve (pihenőszék, játszószőnyeg, hinta). Ha megunta akkor viszem a konyhába magammal, ott is elvan szó nélkül, nézelődik, nevetgél, dumál, csak akkor nyöszörög ha már álmos vagy éhes.
Kisfiam ennyi idősen olyan volt mint a te babád, hasfájós időszakban hozzászokott hogy állandóan kézben van és valaki pátyolgatja, na kb 7-8 hós koráig így is maradt, ha nem voltam 1m-es körzetben akkor nyöszörgött, nem játszott vagy nézelődött el egyedül, mindig cipeltetni akarta volna magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!