Mennyibe kerül a DM-es pelenka meg a Rossmann-os? És milyen minősség? Csak összehasonlítás miatt kérdezem. Meg hogy megéri-e utazni miatta 10km-t.
Én mindkettőt használom.Szerintem jó márkák, elég sokat bírnak.
A rossmanos 1999ft, a dm-es 2500-ért vettem:)
én most a dobozos babylove (dm) pelenkát veszem rá, a 4-esben 84 darab van és 4 ezer forint. én kuponozok, ezzel még lejön belőle egy ezres.
korábban huggies-t használt újszülött korától egészen addig, amíg a 4-est ki nem nőtte. ekkor már sajnos a huggies amúgy is feladta a szolgálatot reggelre, nem bírta ki egyben a 14 órát.
a babylove pelenka nagyon jó, bírja reggelig (szerintem kevés ilyen pelenka van), igaz a háta nem gumis, de jó magasra felér, a tépőzár jó erős rajta. enyémnek nagyon bevált, én most már csak ilyet fogok venni. szerintem megéri, mi is ennyit autózunk érte :)
noj
Szia!
A 2. választ akár én is írhattam volna. Nagyon szerettem a Huggiest, de a 4-es méret után besokalltam, állandóan át kellett öltöztetni a kisfiamat, mert pisis volt. Ezután vettem Liberót, ezzel teljesen megvoltam elégedve, csak egyszer elfogyott a Dm-ben a méretünk, és ekkor kipróbáltam a babylove dobozos pelust. Semmivel nem rosszabb mint a Libero, annyi a különbség, hogy a hátuljába nincs gumi, de még nem történt baleset. 4000 ft a 84 db, pelus vásárláskor mindig beváltok 50 pontot, így 25% kedvezményt kapok, így kerül 3000 ft-ba a 84 db (kb.36 ft/db). A dobozába kinőtt ruhákat szoktam pakolni.
Szerintem vegyél egy dobozzal, és próbáld ki (nem mindenkinek válik be). Régebben lehetett kapni a Dm-ben 2 db-os próbacsomagot is. A rossmannos is jó pelus, de sokkal drágább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!