Úszópelenka! Eldobható, vagy mosható vált be nektek?
Figyelt kérdés
nézegettem a nyárra az úszópelusokat, láttam van sokféle eldobható, meg egy pár mosható. nekem elsőre a mosható jobban tetszik, aki ezt használ, megírná, hogy mennyi macera van vele?
meg mindenféle tapasztalatokat várnék az úszópelenkákról. előre is köszi.
2010. febr. 11. 12:17
11/13 anonim válasza:
Én írtam az uszopelust-van feléje kis uszobugyink,meg fürdöruhánk.Látom ,nagyon nem tetszett a válaszom,de véleményt kérdeztél,és nekem ez volt...Bocs
12/13 A kérdező kommentje:
köszi hogy leírtad a véleményedet. nem mondtam, hogy nem tetszett. minden véleményt szívesen fogadtam, elég sokat gondolkodtam rajta, hogy mosható legyen-e, és szerinted macera, a többiek meg azt mondták, annyira nem, ezért döntöttem úgy, hogy moshatót veszek. több réteget meg nem szeretnék ráadni. ne haragudj, ha esetleg megbántottalak!
2010. febr. 12. 11:00
13/13 anonim válasza:
Szerintem pl egy tengerparti nyaraláshoz sokkal jobb, praktikusabb az úszónaci (mosható). Mert hol leveszed, hol ráadod. A homokba ha leűl akkor is sokkal jobb a naci. Szerintem kényelmesebb viselet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!