Mit csináljak? Baba altatatása, éjszakai kelés.
5 hónapos lányom 1 hónapja ezt csinálja.
Nem a foga miatt sír?
Enyémnek már nagyon jönni akarnak, az lehet a baj. Mert neki is tele a pocak, elaltatom, szóval nincs is egyedül hagyva. De ő is éjfél körül alszik el. A legdurvább kb 2 hete volt, akkor éjjel 3-kor aludt el, addig vadul cumizott és bömbölt. :S
a ringatás is ugyanolyan mint a cici...te kellesz hozzá. a cumit elfogadja?
én is utáltam sírni hagyni, de volt gey pont ahol feltettem a kérdést: most sír egy órát és utána hónapokra megoldjuk az alvás kérdést, vagy nem hagyom sírni és hónapokig 4-5 órát alszik éjjel ő is én is...szerintem nem tettem rosszat legalábbis azóta mindketten jobban vagyunk:)
Én nem venném ilyenkor föl, mert az is felébreszti. Az ágyban simizném a hátát és megpróbálnék neki cumit adni. A fogzás egyébként tipikusan éjszaka fáj. Én is erre gondolok. Dörzsöld be az ínyét egy kis dentinox-al. Vagy próbaképpen lehet neki adni egy alkalommal egy fél adag nurofent. Ha alszik, akkor a foga volt.
Nurofent én csak akkor adtam egyébként, amikor az áttörés volt és nagyon sírt.
Megnéztem, nincs jele a fognak...
Sírni nem tudom hagyni, simit megpróbálom:-)
Köszönöm mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!