Tényleg nem fogadják el a babák az anyatejet a menstruáció alatt?
Szia!
Ez babája válogatja. Az első gyerekem nem, hogy nem szopott, hanem a tápszert sem fogadta olyankor el :( Minimális anyatejet sikerült belenyomni a gyerekbe, hogy ne száradjon ki. A szoptatás alatt háromszor menstruáltam, kész rémálom volt.
A másodiknál még csak egyszer, (ha jól érzem, nemsokára megint), semmi gond nem volt.
Arra figyelj, hogy ha nem fogadja el, akkor fejd le, nem tudhatod, hány napig nem fog szopni, nehogy elmenjen a tejed. Persze utána is vissza lehet hozni, de macerásabb.
3,5 hónapos korában jött meg előszür, aztán 5 és utána minden hónapban.(sajnos, jó lett volna, ha legalább egy évig nem jön meg)
11 hónapos lánykám, még 4x cicizik, mot is pont megvan, de őt ez nem érdekli.
És nem is lesz kevesebb mensi alatt.
Nekem 5,5 hónaposan jött meg előszőr addig csak szopizott.Átaludta az éjszakát,rendesen hízott.
A menzesz alatt sűrűbben kellett szoptatnom és látszódott hogy nem ízlik neki akkor kezdtem el desszertet adni kiegészítésnek.Kevesebb is lett a tejem és eléggé nyügös is volt.Aztán 5 nap után megszünt a menzeszem és visszaállt minden.Ismét sok tejem van a babám jól lakik és boldog,kiegyensúlyozott.
De tartok a jövő hónaptól:(
Sziasztok!
Mindenkinek nagyon köszönöm a megnyugtató válaszokat, valamint a hasznos tanácsokat. Eddig úgy néz ki nálunk sincs gond, de azért lekopogom:-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!