Nem eszik túl sokat? 11napos babám már 100-140g-okat kér egy szoptatás alatt (nem bukik! ). Úgy tudom, ilyenkor 60-70g-ot esznek átlagban. Ugye nem gond?
3 napos volt a lányom,mikor a csecsemős nővér megkérdezte:-Na,mennyi tejet sikerült kifejni?-
Mondom egy mellemben van 50 ml.Azt mondja:-Az semmi,a maga babája most evett meg 100ml tápszert.-
Na bumm...
Csatlakozom. Ne aggódj, most ilyen fejlődési szakaszban van. Annyit eszik, amennyire szüksége van.
Lesz időszak, amikor majd szinte semmit. Az sem baj, ha egyéb tünetei nincsenek. (pl. bágyadtság, fáradtság, etc.)
Az enyém 12 napos és ő sem eszik 80-100-nál kevesebbet. 7-szer eszik egy nap. Már 4-5 naposan is 70-80 grammokat evett. Nekem is mondták, hogy húú, az milyen sok, aztán a heti súlygyarapodása teljesen normális lett.
Nekem is azt mondták, hogy az anyatejes babáknál nem kell aggódni, tudják, mennyi kell nekik. Ha fáj tőle a pocija,lehet, hogy túl gyorsan eszik. próbáld meg lassabban etetni, néha elvenni tőle, aztán megint megkínálni, hátha úgy jobban érzi, ha már tele van. És mindig büfizzen utána!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!