Ma szeretnék először csinálni céklafőzeléket a abámnak! Ötleteket kaphatnék hogy hogy csináljátok? Eléggé válogatós a babám. Evett már almát, de csak sütve, barackot, sütőtököt, van mikor falja, van mikor tolja ki a szájából. Krumpli,
Figyelt kérdés
2010. febr. 11. 07:54
11/14 anonim válasza:
Én pl. megmostam, és héjastól fóliába csomagoltam, mint a krumplit. Kellett nek vagy másfél óra sütőben, de nagyon fini lett!
12/14 anonim válasza:
Köszi, igen én is így csináltam, csak kettévágtam, hogy könnyebben süljön.
13/14 A kérdező kommentje:
2 órát küzdöttem vele,és nem eszi :(
2010. febr. 11. 13:46
14/14 anonim válasza:
Sajnálom. :( Próbáld kóstoltatni többször. Az enyém megette, (habár eddig szerencsére mindent megevett) egy teniszlabda nagyságú cékla felét egy közepes krumplival és 60ml tápszerrel, mindezt ahogy itt jó tanácsként kaptam, alufóliában sütve. Utána ivott 20 ml csipkebogyó-málna teát. Akinek megette, mennyit evett? Ez egy szép adagnak számít, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!