Szilvat hany honapos kortol lehet adni a babanak?
Figyelt kérdés
2010. febr. 10. 15:58
1/12 anonim válasza:
Hát a kecskeméti bébiételből a szilvásat 4 hónaptól lehet adni.
2/12 A kérdező kommentje:
Koszi, hat hos a kislanyom.
2010. febr. 10. 16:01
3/12 anonim válasza:
Lehet kapni fagyasztottat is, a héja nélkül már adhatod nyugodtan a kislányodnak.
5/12 anonim válasza:
4 hónapos bébiételekben már van. Tehát ti már nyugodtan ehetitek.
6/12 anonim válasza:
2. vagyok. Ha leszeded a héját és úgy turmixolod, már adhatod :)
8/12 anonim válasza:
Ha csak 8 hónapos kortól adható, akkor egy bébiétel gyártó cég miért csinál 4 hónapos kortól adható üveges desszertet???
9/12 anonim válasza:
Most, hogy még tüzetesebben megnéztem ezt a táblázatot... háááát, azért ennyire nem kellene óvatosnak lenni szerintem. Majdnem az összes zöldség, és gyümölcs kapható olyan változatban, ami már korábban adható a gyereknek.
10/12 anonim válasza:
Ahány táblázat, annyi féle megközelítés :)) Az egyik ezt írja, a másik amazt.. Ami a linkben szerepel, egy szigorúbb felsorolás, de pl. írja 7 hónapos kortól a banánt..a másikok meg azt írják későbbre... Ez a rizst is csak 8-9 hónaposnak írja, a másikok már 6 hónapos kortól... Igazán az anya döntése, hogy melyik táblázatot tartja mérvadónak. Bocs az OFF-ért :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!