Ma délben vettem észre, hogy 8 hetes kisfiam felső ajkán vízhóhyagszerű kiütések jöttek ki. Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Szájpenészt megnéztem a szájában, az nincs.2008. aug. 22. 13:34
1/5 anonim válasza:
A vízhólyag szerü kiüte´s nem szájpene´sz.A szájpenész sok pici fehe´r pöttyböl öszeálló folt.Hívd fel a védönödet.Èn biztos egyböl azt tettem volna...
2/5 A kérdező kommentje:
A védőnőnk nyaral,egyébként pedig én a gyerekorvost hívtam fel...Nem tudta mi az, szájpenészt említett telefonban, amit kétlek. Fél7-re megyünk hozzá, de addig is hátha van valakinek ilyen tapasztalata...
2008. aug. 22. 14:02
3/5 anonim válasza:
Félve kérdezem - Herpesz? (az vízhólyagszerű)
Csak azt nem tudom, hogy ilyen kicsi babáknál is kijöhet e. De gondolom igen.
4/5 A kérdező kommentje:
Na, eltelt pár óra és a vízhólyagok elmúltak ahogy jöttek! Ezt sem értem, de lényeg, hogy nincs baj...
2008. aug. 22. 17:32
5/5 anonim válasza:
Előszőr a hólyagos szájfertőzésre gondoltam nagyon csúnya betegség.DE ha elmúlt akkor esetleg ha cumisüvegezik nálunk előfordúlt hogy anyira beszívta a cumit hogy becsípte az ajkát a cumi és az üveg pereme közé.Reméljük csak ez volt.Ha mégis az első legyen otthon láz és fájdalom csillapító (mindenképp kérjél az orvostól)mert nagyon fáj és ha fáj nem eszik nem iszik nem szopik és kiszárad akkor pedi kórház infúzió.Ha viszont a fájdalomcsillapító hat sok-sok folyadék ha nem is akar enni de inni mindenképp igyon.De reméljük nem ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!