Nem megy le a láza, mi ez a vírus?
Figyelt kérdés
7 hónapos a kicsim, ma viszem orvoshoz, mert tegnap délután óta szinte folyamatosan lázas. 38,2 és 38,5 között mozog folyamatosan a lázcsillapítók ellenére is (kúp, Nurofen felváltva). Egész éjjel fent voltam és figyeltem, szerencsére reggelre 37,7 volt, de megint érzem, hogy melegszik.
Sok anyatejet kap, kéri is, úgyhogy a folyadékpótlással (étvággyal) nincs baj és jókedvű is, alig nyűgös.
Az az ijesztő, hogy tegnap óta csak ma reggelre lett hőemelkedése, szinte végig forró volt a kicsim.
Van valami járvány?
Mert gondolom az influenza sokkal magasabb lázzal és fájdalommal is jár.
2015. febr. 6. 09:54
1/3 anonim válasza:
Lehet vírusos torokgyulladas. Az en lanyom is benne volt 16 napig volt beteg. 3 napig folyamatosan lázas, a kup nem vitte le. Szurit kapott amugy 15 honapos de eléggé megviselte abszolút nem akart inni, enni is alig tudott a gyulladás miatt,sokszor vissza is jött amit megevett annyira ingerekre a torkát :/
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, de neki nem fáj semmi, eszik szépen és jókedvű is.
2015. febr. 6. 11:18
3/3 anonim válasza:
Elhiszem, de neki is igy kezdődött magas lázzal. Azt hittem a Fogarol . Elvittek orvoshoz akkor mondta hogy nagyon csúnya a torka, es utána jött a többi tünet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!