Ajánlanátok olyan könyvet ami segít okosan nevelni a kislányomat?
Millió egy ilyen van. Nekem most hirtelen az "Anya taníts engem" jut eszembe, bár nekem semmi újat nem adott az első életévben. Utána már inkább lehet ötleteket venni belőle...
Ha neten kicsit kutatgatsz, szerintem vagy 50 címet fel tudsz írni magadnak, akár specifikus témában is.
Szia
Én pl. tele vagyok ilyen könyvvel már régen nem lapozgatom, nekem az ösztöneim inkább segítenek, mint egy könyv, minden baba más és más, lehet, hogy hülyén hangzik, de tanuld meg a gyerekedet és nem lesz szükség könyvekre. Én, ha nagyon elakadok akkor inkább itt kérdezem meg a tapasztalt anyukákat, ők többet tudnak segíteni. Nekem a hozzátáplálással vannak/voltak gondjaim és itt sokat segítettek! Anita
Deákné B. Katalin : Anya,taníts engem!
Anyum óvónő és ebből is tanította a kicsiket :O)
Caroline Young: Csecsemők és tipegők játékos nevelése
Tele van jó ötlettel, kreatív dolgokkal, mondókákkal, játékokkal, és minden életszakaszban leírja a baba fejlődését, érdeklődési körét. 2 éves korig vannak benne foglalkozások.
Nem olyan merev, mint az Anya, taníts engem (mindkettő megvan)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!