Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ajánlanátok olyan könyvet ami...

Ajánlanátok olyan könyvet ami segít okosan nevelni a kislányomat?

Figyelt kérdés
Olyan könyvet ajánljatok ami bevállt.
2010. febr. 10. 11:28
 1/7 anonim ***** válasza:

Millió egy ilyen van. Nekem most hirtelen az "Anya taníts engem" jut eszembe, bár nekem semmi újat nem adott az első életévben. Utána már inkább lehet ötleteket venni belőle...

Ha neten kicsit kutatgatsz, szerintem vagy 50 címet fel tudsz írni magadnak, akár specifikus témában is.

2010. febr. 10. 11:30
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia

Én pl. tele vagyok ilyen könyvvel már régen nem lapozgatom, nekem az ösztöneim inkább segítenek, mint egy könyv, minden baba más és más, lehet, hogy hülyén hangzik, de tanuld meg a gyerekedet és nem lesz szükség könyvekre. Én, ha nagyon elakadok akkor inkább itt kérdezem meg a tapasztalt anyukákat, ők többet tudnak segíteni. Nekem a hozzátáplálással vannak/voltak gondjaim és itt sokat segítettek! Anita

2010. febr. 10. 11:35
 3/7 anonim ***** válasza:

Deákné B. Katalin : Anya,taníts engem!

Anyum óvónő és ebből is tanította a kicsiket :O)

2010. febr. 10. 11:36
 4/7 anonim ***** válasza:
Az anya taníts engem nagyon jó (ha gondolod át tudom küldeni email-ben), és én szeretem a suttogót is. Nem követem betűről betűre, de sok okosságot lehet benne találni:)
2010. febr. 10. 11:50
 5/7 anonim ***** válasza:
Én is azon a véleményen vagyok, hogy minden gyerek más és más, nem lehet egy könyvet "ráhúzni" egyik gyerekre sem. Ismerd meg a gyereked és bízz a megérzéseidben. Ha én is ezt tettem volna szoptatáskor, most nem lennének gondjaim. Annyira meg akartam felelni az "előírásoknak", hogy nem úgy alakult ahogy én akartam.
2010. febr. 10. 11:57
 6/7 anonim ***** válasza:

Caroline Young: Csecsemők és tipegők játékos nevelése

Tele van jó ötlettel, kreatív dolgokkal, mondókákkal, játékokkal, és minden életszakaszban leírja a baba fejlődését, érdeklődési körét. 2 éves korig vannak benne foglalkozások.

Nem olyan merev, mint az Anya, taníts engem (mindkettő megvan)

2010. febr. 10. 12:33
 7/7 anonim ***** válasza:
Ranschburg Jenő Szülők könyve
2010. febr. 10. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!